[*]MISZKA ze schroniska Wawa-szuka swojego Domu!-ZA TM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 06, 2011 18:40 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Nie głupia, tylko wrażliwa
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon cze 06, 2011 22:01 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Szalony, nie przezywaj.
Po prostu znajdź jej najlepszy dom.
Wiem, ze to trudne; ale jak juz zrobisz ogłoszenie to jakoś pójdzie.
Ja sie powoli godze z myślą, ze będę musiała rozstać się z Garfieldem... :cry:
Nie jest łatwo, nie-nie.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto cze 07, 2011 6:21 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Nie jest to łatwe, ale teraz gdy czytam wiadomości od nowych domków - serce mi się raduje

olafen

Post » Wto cze 07, 2011 17:37 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

No i jaka decyzja :?

olafen

Post » Śro cze 08, 2011 10:55 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

no nareszcie znalazłam wątek Miszki :D

i co i co z kotusią??
ja też bym ją jeszcze chciała wymiziać :D -bo miałam okazją ją poznać i też się zakochałam :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto cze 14, 2011 12:24 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Miszka nadal w lecznicy....Domek rozmyślił się, a praktycznie nie rozmyślił tylko adoptował Pana Kotka. Mamy tydzień na znalezienie Miszce odpowiedzialnego domku.
Potem trzeba ją zabrać z lecznicy-Pani Doktor wyjeżdża w przyszły wtorek. Miszka nie jest agresywna w stosunku do innych kotów, a w każdym razie nic takiego nie zaobserwowaliśmy. Ma wspaniały apetyt i wygląda świetnie. Niestety, jest nadal niezaszczepiona.
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Śro cze 15, 2011 13:59 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Gdybym wiedziała, że jest nieszczepiona, to już dawno bym to zrobiła, ale nie miałam książeczki... A teraz nie można tego zrobić?

W każdym razie - siadam do ogłoszeń. Jeśli są jakieś lepsze zdjęcia niż te, które już tu wrzucałam - to proszę baaardzo o ich przesłanie. Zareklamuję Miszkę.
Jeśli nic się dla niej nie znajdzie - oczywiście, jeśli pozwolicie, może wrócić. Wprawdzie ostatnio wychodzę do pracy na ósmą i wracam nieraz po ósmej... ale zawsze to trochę domu i miejsce, gdzie się podziać :/

Robię ogłoszenia na siebie i to ja będę rozmawiać z przyszłymi domkami - wierzę, że to dla Was także jest odciążenie i chcę w ten sposób pomóc także Wam. Oraz osobiście przekonać się, że Miszkunia pojedzie do najlepszego dla niej miejsca...

Co do nierzucania się na inne koty - w mojej obecności pogoniła Rudego Wielkiego z lecznicy. Pani wet obawiając się bójki musiała go zamknąć. Ale może jej się zmieniło, nic nie wykluczam...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro cze 15, 2011 14:23 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Szalony-nie szkoda jej trzymać w tej lecznicy?...wiesz co mam na myśli...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro cze 15, 2011 14:36 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

smarti pisze:Szalony-nie szkoda jej trzymać w tej lecznicy?...wiesz co mam na myśli...

Smarti :lol:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro cze 15, 2011 14:38 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Wieeeeem...
Ale moja praca to ostatnio jedna wielka gonitwa. Sama widzę, jak mało czasu mam na cokolwiek, więc wcale nie mogę obiecać, że byłabym lepsza niż lecznica. Jeśli wiesz, co mam na myśli...
Ja nawet dzwonić nie mam czasu. Rozmawiać. Jeździć. Ja kończę pracę o godzinie, gdy lecznica już dawno zamknięta :(

Ciekawi mnie, czy naprawdę Miszka się przekonała do innych kotów. W życiu bym jej o to nie podejrzewała, ale to by znacząco zmieniło jej adopcyjność...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro cze 15, 2011 14:42 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

o tak,to byłoby cudownie :D

ale wiesz Blusia tez była agresywna do Promysia i Ciumola chyba z miesiąc...a teraz nie ma miłości ale jest życzliwa obojętność z chęcią przywalenia od czasu do czasu...ale jednak bez łapoczynów :mrgreen:

smarti

Post » Czw cze 30, 2011 21:04 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Ciekawe, co u Miszki się dzieje?
Nikt tu nie zagląda. I tak wszystko się urwało...............

olafen

Post » Pt lip 01, 2011 11:40 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

ja zaglądam i czekam na dobre wieści...
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt lip 01, 2011 11:51 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

też tęsknię za Miszką :roll: mam nadzieję że jest szczęśliwa ..

smarti

Post » Pt lip 01, 2011 11:57 Re: MISZKA ze schroniska Wawa - szuka swojego Domu!!!

Wieści są o tyle średnie, że nadal domek się nie pojawił.
Miszka jest u mnie-mieszka ze mną na górze z kilkoma kotami specjalnej troski. Absolutnie nie przejawia w stosunku do nich żadnej agresji i na szczęście z wzajemnością. Jasne-pobuczała se na dzień dobry trochę w pierwszy dzień i tyle w niej "nielubienia" kotów.
Apetyt ma świetny-szczególnie na wołowinkę, ale puszki i suche też spożywa aczkolwiek z mniejszym entuzjazmem :-)
Psów (a właściwie pekińczyków) nie zauważa w ogóle.
Chętnie siedzi na parapecie od wewnątrz, ale nie wychodzi na razie na taras-nadmiar świeżego powietrza trochę ją przerasta. Jest na szczęście absolutnie kuwetkowa.
Obiecuję nowe zdjęcia-jak nie nie dzisiaj to w niedzielę. I baaaardzo proszę o pomoc w szukaniu nowego domku.
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

[poprzednia][następna]