cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 8:07 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kingusiak będzie łapać koty w ok. Baczyńskiego. Ma klatę, więc życzę powodzenia. Jestem niemalże pewna że klata będzie oblegana przez kociaste :kotek: :kotek:

Generalnie to już wszystkie prace na KP sa wykonane. Za co wielkie dzięki TŻ-towi Marty :1luvu:

Ula - do Twego mena mamy jeszcze sprawę kafelkową :mrgreen: Kafelki zaniosę dziś na kociarnię :ok:
MIKUŚ

Post » Pt cze 03, 2011 11:54 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

pomruczonka dla podopiecznych KP a najwieeeeeeekszy buziak dla Sofisi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :*:*:*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt cze 03, 2011 13:09 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

No i Wera w stałym domku. Myślę , że na zawsze.Młodzi, sympatyczni ludzie, sądzę, że dobrze trafiła. Im też trafiła się perełka. Obiecali informację na forum.Dziewczyna mówi, że jak tylko zobaczyła koteczkę to wiedziała, że jej szukała i to jest jej kotka.A wszystko dzięki Basi. :lol: I jeszcze wiadomość personalna od moich tymczasów - każde ma już imię.Chłopcy to Amik i Pucek, dziewczynka to Gala , bo ubrana w elegancką czerń z białymi dodatkami. Co do Pucka to myślałam, że ma na imię Bratek, ale moi goście powiedzieli ze zdiwieniem "czy nie widzisz, że to Pucek?" No i chyba tak zostanie. Pewnie i tak stały domek zmieni mu kiedyś imię, ale jakoś muszę je nazywać.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pt cze 03, 2011 18:25 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

dowiedzialam sie tylu rzeczy dzisiaj...
po pierwsze, zastawilam pułapke dzis, myslalam ze nie złapie sie nic tak łatwo ... taaaaaa naiwna bylam, nie minelo 10 min, cap kotka sie złapała. wypuscilam ja bo po pierwsze niedawno sie okocila i nie wiem co z kociętami (gdzie schowane), po drugie nie ma miejsca jeszcze na kociarni a co sie ma meczyc w tej klatce, nie mam jej gdzie przetrzymac.
Pytałam okoliczne domy czy im sie nie okocila w komorce gdzieś, ale nawet jesli tak to napewno utopili (częsty zwyczaj tutaj) a nikt sie nie przyzna.
generalnie nie ma problemu z łapaniem, moge zlapac w kazdej chwili jak nie ją to inne, jak sie dzis okazalo z rozmowy z paniami co karmią, kotow na moim osiedlu jest duzo :| wystarczy polozyc klatke z jedzonkiem, odejsc na chwile i juz. koty są półdzkie - nie daja do siebie podchodzic, ani sie dotykac, ale nie boja sie obecnosci ludzi. u tej pani na podworku co dzis bylam są generalnie 3 stali bywalcy przychodzący pojeść. 2 kotki ktore byly kotne jakis czas temu (pani nie wie dokładnie ile temu)i kocur. mam cynk o kotce z małymi na blokach obok, i kilku innych jeszcze. wiec moge łapać, czekam az zwolni sie jakies miejsce na przetrzymanie

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pt cze 03, 2011 19:51 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Miejsca jak na razie brak :( Ale miejmy nadzieję zwolnią się szybko :mrgreen:

Ula, jak tam na dyżurze dzisiaj?? Koty powywalały coś?
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Sob cze 04, 2011 0:03 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

ale oby ten brak miejsc na kociarni oznaczal tylko, ze koty sa w odpowiedzialnych, madrych, porzadnych DS :)

Kociara82

Post » Sob cze 04, 2011 5:30 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

dajcie mi tu cynk jak sie cos zwolni, to pojde coś złapac :)

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Sob cze 04, 2011 18:08 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Bona - poprawiłam grafik. Dyżur masz wieczorem :wink:
Bardzo prosze by go ktoś skopiował i przepisał na grafik papierowy w kociarni. I ODWROTNIE!
Proszę osobę która to zrobi by napisała tu na forum :wink:
Zaszła mała pomyłka więc proszę poprawcie.

Proszę posprawdzajcie kto i kiedy jak ma. Dyżury sa na pierwszej stronie.
MIKUŚ

Post » Sob cze 04, 2011 18:10 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

kingusiak pisze:dajcie mi tu cynk jak sie cos zwolni, to pojde coś złapac :)

Kinga bądź w kontakcie z Marta najlepiej. Ja nie jestem w stanie teraz pomóc :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob cze 04, 2011 18:11 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Kicia_Kluska pisze:Miejsca jak na razie brak :( Ale miejmy nadzieję zwolnią się szybko :mrgreen:

Ula, jak tam na dyżurze dzisiaj?? Koty powywalały coś?

Ula chwilowo jest odcięta od siecie.
Nie wypuszczajcie jeszcze z boksu Węgielka do odwołania. :!:
MIKUŚ

Post » Sob cze 04, 2011 23:53 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Basiunia, ja ci jutro podesle tekst i fotki w sprawie kotuni o ktorej ci pisalam na pw :)
jak to zalatwisz to masz u mnie... hmmm.. :piwa: conajmniej 4ro pak piwa :D

Mam pytanko, dziewczyny. Czy ktoras z was stosowala u siebie lub u kotow srebro koloidalne? Zbieram opinie na ten temat, bede wiec wdzieczna gdy zechcecie podzielic sie swoim doswiadczeniem, jesli mialyscie z tym preparatem stycznosc.

Kociara82

Post » Nie cze 05, 2011 8:08 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Basieńko dzięki za zmianę w grafiku i wypoczywaj dalej :piwa: :smokin: :piwa: :smokin: :piwa:

Po dzisiejszym dyżurze całkiem spoko ale 8O
UWAGA kotka czarna chodzi po kracie woliery jak małpka i dziś była na kociarni jak przyszłam dlatego zamkłam drzwi żeby nie było kłopoty :mrgreen:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Nie cze 05, 2011 10:40 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

cwaniara

Kociara82

Post » Nie cze 05, 2011 14:27 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Ja dzis po dyzurze postaram sie porobic ogloszenia dla Przylepy i mojej Sally. u Przylepy bylam w poniedzialek- wszystko ok, tylko kotka rezydentka nadal go nie akceptuje- minal juz miesiac,a ona zachowuje sie prawie tak jak pierwszego dnia Przylepy, szkoda mi jej - choc Przylepa nei robi jej zadnej krzywdy, nie atakuje- ona ucieka z przerazeniem na jego widok :? Mam nadzieje, ze w koncu ktos go wypatrzy i adoptuje - cudny kotek z niego, sama bym go wizela na stale, gdybym mogla.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon cze 06, 2011 8:51 Re: Kocia Przystań - Zuzia już po operacji. Zbieramy pieniążki..

Pozdrawiam ze słonecznych Międzyzdroi :mrgreen:
Jest cudownie 8)

Pogoda piękna, ciepełko i generalnie pełen relaks. ZASŁUŻONY :twisted:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]