Bombilla & Xelmo. dwupak.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 04, 2011 12:29 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

Pozdrawiamy W sobotni poranek :P
U nas powolutku do przodu.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob cze 04, 2011 16:23 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

A będzie filmik z wyjścia na trawkę? :D

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob cze 04, 2011 17:20 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

i zdjęcia :ok: czekamy :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob cze 04, 2011 19:28 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

Ani filmiku ani zdjec, bo byłam tak podekscytowana, że zapomniałam o tym ;)
Xelmo odważnie zbiegł po shcodach z czwartego piętra. Bombillkę zniosłam :):)
Poszliśmy nieopodal naszego bloku, na trawkę. Koty przerażone, nisko przy ziemi. Pospacertowaliśmy chwileczkę i wróciliśmy. Co za dużo to nie zdrowo :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Nie cze 05, 2011 9:45 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

aaale mieliscie przygodę
nas na razie nie zabierają (po słynnym pikniku wielkanocnym), ale zrobimy im dziś koci koncert, to może się ugną
pozdro
Loki i Caillou

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie cze 05, 2011 11:51 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie cze 05, 2011 16:23 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

Loki i Caillou- była przygoda, ale baliśmy się trochę, nie wiem czy się przekonamy do trawki poza naszym "gniazdem", czekamy też na pełny dostęp do balkonu. Może faktycznie koci koncert przyspieszy sprawę :)?
Bombi i Kot X

A ja od wczoraj wieczora jak skończyłam tu pisać do teraz mam grypę żołądkowo- jelitową, a skoro i żołądkowa i jelitowa to wyobraźcie sobie jak toprzebiega i jak wyglądam... spałam na ziemi w toalecie, żeby zdażyć i z jednym i drugim jakby co i efektem są przewiane korzonki? albo zapalenie jakieś części lędźwiowej pleców. Ból aż do .....
U lekarza dyżurującego byłam. Leków cała fura ale i tak muszę iść jutro po L-4 do swojej przychodni...ciekawe co na to Pani Dyrektor...
Pozdrawiam radośnie! ;) 8)
Ale w sumie miałam o czymś innym. Że koty tak doskonale wyczuły jak się czułam, Bombi położyła mi się przy brzuchu w nocy, dokładnie tam gdzie bolało- i w końcu udało mi się zasnąć. Cały czas są przy mnie w łóżku i czuwają.
Cudowne to jest. One po prostu wiedzą, że coś jest nie tak i nie gra i że muszą pomóc. I pomagają kocinki kochane!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Nie cze 05, 2011 17:22 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

Współczuję :(
Potrójny koszmar, jeszcze wtym upale
Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło
A p. Dyr na pewno nie chciałaby, żeby się twoja grypa przerzuciła na maluchy :twisted:

pozytywka

Post » Nie cze 05, 2011 17:31 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

pozytywka pisze:Współczuję :(
Potrójny koszmar, jeszcze wtym upale
Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło
A p. Dyr na pewno nie chciałaby, żeby się twoja grypa przerzuciła na maluchy :twisted:

To z maluchów przerzuciła się na mnie. Bo co z tego, że dziecko całą noc wymiotowało, albo całe popołudnie. Do żłobka iść musi. Żeby nas jeszcze poinformowano o sytuacji. Nic. Bardzo mnie to denerwuje :(
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Nie cze 05, 2011 17:47 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

Zaraz wszystkie dzieci się pochorują i będziecie mieli przerwę w pracy
Ludzie to są naprawdę pop.....ni; dziecko im rzyga całą noc, ale co tam, podrzuci się do żloba, niech się nim kto inny zajmie, przynajmniej się odroczy przykre obowiązki pielęgnacyjne o kilkanaście godzin. Albo cud się zdarzy i samo przejdzie (na inne dzieci) :evil:
ciekawe, że żeby jeździć autem trzeba mieć prawko, a żeby mieć dziecko, to nawet certyfikatu posiadania mózgu nie potrzeba :roll:

pozytywka

Post » Nie cze 05, 2011 18:04 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

pozytywka pisze:Zaraz wszystkie dzieci się pochorują i będziecie mieli przerwę w pracy
Ludzie to są naprawdę pop.....ni; dziecko im rzyga całą noc, ale co tam, podrzuci się do żloba, niech się nim kto inny zajmie, przynajmniej się odroczy przykre obowiązki pielęgnacyjne o kilkanaście godzin. Albo cud się zdarzy i samo przejdzie (na inne dzieci) :evil:
ciekawe, że żeby jeździć autem trzeba mieć prawko, a żeby mieć dziecko, to nawet certyfikatu posiadania mózgu nie potrzeba :roll:

dokładnie sie z Tobą zgadzam pozytywko. Egzamin powinien być na posiadanie dzieci. Uświadamiam sobie tow pracy często. Bardzo. Może mi łatwo mówić też bo swoich nie mam, ale... pewne zasady powinny istnieć...
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Nie cze 05, 2011 19:08 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

NO niestety, ludzie potrafią być tak durni, że głowa mała :roll:

Kuruj się, Sliverku! :ok: :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 06, 2011 7:29 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

Wiem o czym piszecie.
Sliver współczuję. Ja chyba nigdy tak poważnie nie chorowałam na jelitówkę. Ale potrafię sobie wyobrazić Twój ból.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon cze 06, 2011 7:33 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

Sliver, współczuję - miałam raz i nie chciałabym mieć tego więcej

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon cze 06, 2011 7:48 Re: Bombilla & Xelmo rosyjsko-norweska przyjaźń :)

wcale mnie nie zabierają na spacer - tylko zawsze Caillou
mnie tam nie zależy
ale Szapo cały dzień w oknie siedzi i powietrze wącha - chyba chciałby wyjść
Ruda

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]