WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 8:24 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:
Gibutkowa pisze:
jessi74 pisze:i jeszcze jedna prośba, kto mógłby bliżej weekendu zabrać kociaki od Agness78 na szczepienie :oops: np. do lecznicy Legwan przy Wiśniowej ?

Nie jestem zmotoryzowana ale w razie "W" (jakby nikt się z autem nie znalazł) mam wolny czwartek i piątek (do wieczora, bo potem wyjeżdżam).

:ok: :ok: :1luvu: :1luvu: byłoby super! moze jeszcze ktoś sie odezwie :ok:

Niestety czwartek odpada, bo odrabiać będę dzisiejszy dzień - dziś się łączę w bólu z kociakami które mają sklejone oczka przez herpesa, bo mam tak samo. Idę walczyć z okiem, mam nadzieję że do jutra mi się je uda otworzyć :roll: a właściwie to taka ikonka bo tak właśnie wyglądam ;)
No ale myślę że piątek będzie aktualny :ok:

EDIT: widzę że Turkawka się też odezwała :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 31, 2011 8:26 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:i jeszcze jedna prośba, kto mógłby bliżej weekendu zabrać kociaki od Agness78 na szczepienie :oops: np. do lecznicy Legwan przy Wiśniowej ?

wiecie co dziewczyny przykro mi się zrobiło, nigdy nie odmówiłam pomocy i nie trzeba szukać ludzi z innej części Wrocławia skoro ja mieszkam obok.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto maja 31, 2011 8:57 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

mawin pisze:

wiecie co dziewczyny przykro mi się zrobiło, nigdy nie odmówiłam pomocy i nie trzeba szukać ludzi z innej części Wrocławia skoro ja mieszkam obok.

Właśnie mawin! Ty przecież byłaś ostatnio z maluchami. To moze we dwie pojedziemy, będzie przyjemne z pozytecznym - ploteczki ze szczepieniem ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto maja 31, 2011 9:08 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

mawin pisze:

No to podpadłyście :twisted:

Edit: Mam w domu mixol, gdyby mi się nie przydał tfu tfu to potem mogę komuś oddać (ale muszę jeszcze z półtora tygodnia odczekać żeby być pewna że żadnemu z moich szczurów się nie przyda)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto maja 31, 2011 9:25 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

ojoj ale tu się porobiło :wink: ciocia jessi chyba podpadła, ale wybaczamy bo ma za dużo na głowie ( jak zawsze z resztą ) 8)
mawin - ja nic o tym nie wiedziałam a na wątek nie zagladałam :oops: Przecież wiesz że ja zawsze do ciebie walę jak w dym :mrgreen: :ok: i nawet mam twój transporter po ostatniej naszej wyzycie u weta :mrgreen:
A tak serio, to jeśli szczepienie ma być w Legwanie to spoko, poradzimy sobie sami :ok:
Mój Tż mało zmotoryzowany ale do Legwana dojedzie :twisted: a w sobotę jesteśmy w domu, więc damy radę :ok: :ok: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto maja 31, 2011 11:07 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Agness78 pisze:ojoj ale tu się porobiło :wink: ciocia jessi chyba podpadła, ale wybaczamy bo ma za dużo na głowie ( jak zawsze z resztą ) 8)
mawin - ja nic o tym nie wiedziałam a na wątek nie zagladałam :oops: Przecież wiesz że ja zawsze do ciebie walę jak w dym :mrgreen: :ok: i nawet mam twój transporter po ostatniej naszej wyzycie u weta :mrgreen:
A tak serio, to jeśli szczepienie ma być w Legwanie to spoko, poradzimy sobie sami :ok:
Mój Tż mało zmotoryzowany ale do Legwana dojedzie :twisted: a w sobotę jesteśmy w domu, więc damy radę :ok: :ok: :ok:

Aga przecież ja zmotoryzowana jestem, mogę podjechać z kociakami do Legwana :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto maja 31, 2011 11:59 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

mawin, ale nie złość się, czasmi (przynajmniej ja tak mam), że ciężko i długo kojarzę fakty ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto maja 31, 2011 20:22 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:maluchy od martki jadą jutro do Figaro :kotek: dla jednego mam już fajny domek ( podesłała nam Kawon :ok: )

Kociaki już dostarczone :ok: są mega słodkie i śliczniusie :1luvu: , chociaż troszkę jeszcze z 2 dzikuski, to chwilę bawiły się z pozostałymi maluchami :kotek: :kotek: u Figaro, choć potem się pochowały...

Kierowca - "ciocia Sylwia" stwierdziła, że możemy zostać "kocią taksówką" więc w razie czego polecamy się na przyszłość (póki co bliżej nieokreśloną) :wink:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto maja 31, 2011 20:55 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

mawin pisze:
Agness78 pisze:ojoj ale tu się porobiło :wink: ciocia jessi chyba podpadła, ale wybaczamy bo ma za dużo na głowie ( jak zawsze z resztą ) 8)

Aga przecież ja zmotoryzowana jestem, mogę podjechać z kociakami do Legwana :-)

:ok: oki jak coś to dam cynk, bo jessi ma mi dać znać jak ustali wizytę w Legwanie :ok:

Agness78

Post » Wto maja 31, 2011 21:51 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

8) zaglądam po cichutku ...mawin możesz zrobić mi kocówę :mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto maja 31, 2011 21:53 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:8) zaglądam po cichutku ...mawin możesz zrobić mi kocówę :mrgreen:

hmm... "końcówka" to mi się jakoś jednoznacznie kojarzy i do baby nijak nie pasuje :lol: :lol: :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto maja 31, 2011 22:01 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Gibutkowa pisze:
jessi74 pisze:8) zaglądam po cichutku ...mawin możesz zrobić mi kocówę :mrgreen:

hmm... "końcówka" to mi się jakoś jednoznacznie kojarzy i do baby nijak nie pasuje :lol: :lol: :lol:

No tak - głodnemu chleb na myśli :oops: Gibutkowa przeczytała co chciała przeczytać ;) :lol: :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto maja 31, 2011 22:03 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

:ryk: :ryk: :ryk:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto maja 31, 2011 22:49 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Gibutkowa.... oj Gibutkowa :lol: :lol: :lol:
Ty nie ślęcz przed komputerem tylko do chłopa pędź.... boś wyposzczona chyba :lol: :lol: 8)

Agness78

Post » Wto maja 31, 2011 22:56 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Agness78 pisze:Gibutkowa.... oj Gibutkowa :lol: :lol: :lol:
Ty nie ślęcz przed komputerem tylko do chłopa pędź.... boś wyposzczona chyba :lol: :lol: 8)

:mrgreen: :mrgreen: :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]