Pinezka kicia idealna szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 17:04 Re: Pinezka kicia idealna szuka domu

Ciągle nic? Żadnego zainteresowania... Wyróżniane allegro ciągle wisi, nikomu Pinezka nie wpadła w oko?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto maja 31, 2011 18:00 Re: Pinezka kicia idealna szuka domu

Były dwie osoby zainteresowane Pinezką, Pan, który nie widział potrzeby zakupu kontenera, gdy usłyszał ode mnie nie to powiedział mi, że pójdzie sobie do schroniska i tam bez łaski kota dostanie. Proszę bardzo, na szczęście nasz schron ma wymagania i głównym jest kontener na adoptowanego kota.
Druga Pani, której kot poszedł sobie została przez nas nastraszona a i jeszcze była Pani, która chciała Pinezkę dla swojej babci ok 80 letniej :roll: ale szeroko roztoczona wizja Pinezki wiszącej na firance przy suficie ja ostudziła :twisted:
Wakacje się zbliżają to trudny okres dla zwierzaków szukających domów, nic to poczekamy sobie na ten Pinezkowy dom, on gdzieś jest tylko jeszcze nie wie o tym, że tak fajna kotka na niego czeka :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw cze 09, 2011 8:54 Re: Pinezka kicia idealna szuka domu

Pinezka się pokazuje :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia]