MaryLux pisze:Ojejku, czemu tu tak cicho?
Inka niespokojna
Stefcia żaszpana hodzi Menaszka hiba pojehałą ż Laosiem i Wieniem a Sztopka i Frózia użądzają domek myśli Stefcia ciepło jeszt
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Ojejku, czemu tu tak cicho?
Inka niespokojna
MaryLux pisze:A ja wczoraj kazałam Dużej pójść na pocztem i wysłać batoniki dla Mru i kłębki dla jego Dużej
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:A ja wczoraj kazałam Dużej pójść na pocztem i wysłać batoniki dla Mru i kłębki dla jego Dużej
fajnie żrobiła Inka Stefcia się cieszy
MaryLux pisze::?:![]()
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze::?:![]()
co się Inusia dziwi
mih pisze:To ja zaramportuję. Po wielu dniach spokojnego leżenia, spania w wybranym dowolnie miejscu i jedzenia w dużych ilościach- dosypywanego przez dwie miłe Panie- zaczynam przeypominać wałek. Tak przynajmniej mówią dwie osoby, które od kilku dni krecą się po domu i przekładają mnie w rózne miejsca, a które kogoś mi przypominaja ale nie jestem pewien kogo...![]()
kap.klos.Laoś
mih pisze:To ja zaramportuję. Po wielu dniach spokojnego leżenia, spania w wybranym dowolnie miejscu i jedzenia w dużych ilościach- dosypywanego przez dwie miłe Panie- zaczynam przeypominać wałek. Tak przynajmniej mówią dwie osoby, które od kilku dni krecą się po domu i przekładają mnie w rózne miejsca, a które kogoś mi przypominaja ale nie jestem pewien kogo...![]()
kap.klos.Laoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sylwia_mewka i 14 gości