Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw maja 26, 2011 11:56 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

Zosia,
nie bylo mnie troche i widze, ze Tobie to sie normalnie klapsy nalezy nooo:) Kochana, obwinianie sie, nazywanie siebie nieodpowiedzialna to chyba jakas pomylka. Pomysl sobie, ze gdyby nie Ty, Mila nadal bylaby w schronisku, tam dostawalaby tych ataktow, nie mialaby zadnej szansy na nic.
Wiem, ze nie masz latwo, ja z Mrowka mam w sumie malo problemow (odpukac), ale radzisz sobie cudownie, Ty i Renifer, ja jestem Waszym fanem :1luvu:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Czw maja 26, 2011 14:25 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

meksykanka pisze:Pojadę z Maurycym jak tylko Renifer wróci z podróży służbowej. Maurycy nie daje się brać na ręce - potrzebna przemoc.

Nie daję Mili luminalu. Powinien mnie jakiś czołg przejechać. Zagubiłam te pastylki - wiem, jestem doopa wołowa.
One są tylko ja tak się miotam...

- Taki ze mnie opiekun - przecież prawie nikt nie wie, że była też akcja gdy Mila nam zaginęła (poprzednią niedzielę, gdy wieźliśmy Mućkę do weta).
Kwa - nie miejcie do mnie zaufania. Ja tylko udaję, że umiem pomagać.
Jestem DOOOOPA WOŁOWA!!!!

Powinna mieć lepszą opiekę, ale musiałam ją wyrwać z tego piekła a nikt nie mógł wziąć Mili.

Znajdę pastylki, podam - ale niestety winę ponoszę JA.

Już się podnosić z tego smutku ;) Nie ma żadnego powodu żebyś za cokolwiek się obwiniała.
Zagubienie pastylek to jeszcze żaden dramat, nie będę głośno mówić o wpadkach, które miałam przy moich futrach, ale to się przecież każdemu zdarza ;)

I pamiętaj, że gdyby nie Ty to Mila dalej byłaby w domu u tamtej rodziny. Ty ją uratowałaś! Dałaś dom.
Policz ilu zwierzętom jeszcze pomogłaś. Robisz coś cudownego i bądź z siebie dumna :1luvu:

Każdy ma chwile smutku i zwątpienia, mamy do nich prawo. Ale później uszy do góry i trzeba znów do przodu :ok: One nas potrzebują, a że wyczuwają nastroje to nie możesz smucić się przy swojej gromadce :lol:

No i trza kapitanowi Bryniowi pokład szorować. Do pracy :ryk:
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 26, 2011 14:31 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

A na osłodę wszystkim z serii "jak pies z kotem" ;)

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 26, 2011 14:32 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

Oraz najmłodsze pokolenie od horacy7 :D

Obrazek Obrazek Obrazek

No i nasza Zośka - gwiazda :)

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 26, 2011 15:34 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

Dziewczyny, a co z kotunią nr 30? Znalazła dom czy cały czas jest w tymczasowym?

30. Kotka bez imienia - w DT u pewnych państwa. Została przygarnięta na dt przez dobrych ludzi w te największe mrozy,niestety nie może u nich zostać.Także szuka domu,jest po sterylizacji,kuwetkowa,zdrowa.
Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 26, 2011 15:39 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

Dziękuję wszystkim za wyrozumiałość i przepraszam że zarzuciłam was histerycznymi spazmami.

Musiałam się wypłakać. Taki chyba model a coś ostatnio pod górkę (jak się nie kłócę, to tupię nóżkami, albo nie śpię, albo gubię Milę, albo się awanturuję).
To nauczka dla mnie, żebym się nie wymądrzała.
Z pokorą przyjmuję karę, ale proszę Opatrzność, żeby już Mili za mnie nie karała...
Oczywiście dam znać co i jak.

Wsiadam już na rowerek i będę kręcić jak potrafię dla Bryśka, dla Mili i wszystkich kocurów, którym z Waszą pomocą uda nam się pomóc...
Wiem, że i tak wybrałam sobie najprostszy model a już marudzę i nie chcę kręcić. Tu wiele osób na cyrkowych rowerkach kręci...

Zabieram się za robotę. Paszczękę otrzeć fartuchem albo zapaską, na kolana i pokłada szorować bo kapitan Bryś czeka...

Bardzo, bardzo się cieszę, że nie zostawiacie koteczków w potrzebie. Tu nie o pieniądze chodzi ale o motywację. Biedny Brysiek cały czas był przez nas odsuwany na dalszy plan, bo tu kolejne zadania...
Ale teraz mamy przed sobą priorytet. Chcemy żeby jeszcze długo żeglował.

Brysiu, kapitanie mój, kapitanie - kieruj, wypędź ze mnie tę zaryczaną babską histerię.

Ahoj przygodo. :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 26, 2011 15:44 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

I tak trzymamy . :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw maja 26, 2011 16:04 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

Tajfun jest piękny :1luvu: przecudny i taki malutki :kotek:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw maja 26, 2011 16:10 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

On w rzeczywistości jest jeszcze fajniejszy i piękniejszy.
Bardzo się spodobał Reniferowi - ale jakby trafił do naszego kociego piekiełka...
Nawet nie chcę myśleć.
I tak przecież kręcę na tym moim scentrowanym kociorowerku.

A kto będzie kapitanowi Brysiowi pokład mył?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw maja 26, 2011 16:39 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

małe jest piękne :1luvu: ale ja i tak wolę podrośnięte koty-takie przynajmniej ok roku i starsze :ok: :ok: już i tak mam wystarczający Sajgon w domu i bez malucha :lol:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw maja 26, 2011 17:29 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

Melduję się na pokładzie :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 26, 2011 17:39 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Miluś w DS, komu Tajfuna? :)

po_prostu_kaska pisze:A na osłodę wszystkim z serii "jak pies z kotem" ;)

Obrazek Obrazek

No cos pieknego! :love:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 26, 2011 18:01 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Meksykanka bo napiszę do moda żeby Ci zmienił nick na "płaksa" ;) :P :ryk:

Zajebiaszcze zdjęcie :mrgreen:
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 26, 2011 18:20 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Eeee tam, zaraz na "płaksa".
Nie może być tylko na "histeryczka"? :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw maja 26, 2011 18:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

meksykanka pisze:Eeee tam, zaraz na "płaksa".
Nie może być tylko na "histeryczka"? :ryk:

Ja jestem "kociohipochondryk", tak mnie dziewczyny ochrzciły ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]