I tylko na zaleceniach lekarza można się oprzeć...
Dlatego zanim rozpoczniemy ewentualną kurację... trwa okres konsultacji... najlepiej z lekarzami
Moderator: Estraven

Marzenia11 pisze:Moj pierwszy tymczas Szymus z fiv tez dostawal interferon ludzki jako bezpieczniejszy,bardziej skuteczny i tanszy.
Robaki mozna przyniesc z podworka na butach i stad koniecznosc odrobaczania domowych kotow niewychodzacych raz na pol roku.
Dorota pisze:Tu nie chodzilo tylko o robaki.
Rowniez np. toxo.
Moze dostawac tylko mieso dlugo gotowane.
horacy 7 pisze:Dorotko dzięki bo nawet nie zauważyłam ,ze już krytyka się znów pojawiła.Dorotko i zajrzyj na kociarnie sa fotki dla Ciebie pies z kotem.
meksykanka pisze:No tak, kurację wyznacza lekarz...
I tylko na zaleceniach lekarza można się oprzeć...
Dlatego zanim rozpoczniemy ewentualną kurację... trwa okres konsultacji... najlepiej z lekarzami
meksykanka pisze:
On w ogóle z taką godnością i honorem przyjmuje zabiegi i zastrzyki, że cały personel jest pod wrażeniem.
Bo to taki szlachetny kot, pełen godności i honoru.

horacy 7 pisze:Wiem już na pewno ,że Smilla odpada bo żaden z moich kotów nie chce jej jeść ,Bryś też.Nie dlatego ,że to zła karma tylko dlatego ,ze chyba im nie smakuje .Za jakiś czas spytam o karmę w saszetkach może weterynaryjną lecz teraz musimy poczekać bo Bryś nadal otrzymuje antybiotyk i biegunka się uspokoiła.Muszę jednak czuwać by nie powróciła.Niestety biegunka może być początkiem bardzo wielu złych rzeczy o których tutaj nawet nie chcę pisać,bo to Brysia dotyczyć na razie nie będzie i już.Chce w to głęboko wierzyć.Przykro mi ,ze tak się Gibutkowa sparzyłaś na lekarzach,ja też nie zawsze we wszystko wierzę lekarzom.Mojemu ufam bo inaczej leczenie mojej ferajny tam nie miałoby sensu.Chociaż każdy może się mylić dlatego wczoraj byłam u wetki polecanej przez dziewczyny z Olsztyna.Wszystkie informacje są spójne.Napisz jeszcze raz nazwę tego ludzkiego interferonu ,wiem ,ze wcześniej było napisane lecz nie pamiętam gdzie.Podam nazwę wetowi i zobaczę co powie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, louccan i 42 gości