Melania, czyli jednoosobowy koci żłobek. ;-)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 21, 2011 17:52 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

pomponmama pisze:
siriwan pisze:
pomponmama pisze:ale masz rację -śliczna :mrgreen:

Widać że adoptowana - niepodobna do mnie. :P

U nas nic szczególnego ostatnio, jemy, śpimy, bawimy się, itd., dlatego tu tak cicho. ;-)

Siriwan cukiereczku- jesteś tatą,a nie ojcem :lol: Z jednej strony, tato to coś więcej niż ojciec, bo ojcem może być każdy,ale trzeba się wykazać żeby być tatą 8) . Niemniej z drugiej strony... Jak się troszkę poginmastykujesz i włożysz nieco... :roll: własnego dna, to następne twoje dziecko może być podobne. Ale może znajdź mu mamusię własnego gatunku? :ryk:

Kto jak kto, ale pomponmama zawsze potrafi poprawić humor... :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Sob maja 21, 2011 19:05 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

siriwan pisze:
pomponmama pisze:
siriwan pisze:
pomponmama pisze:ale masz rację -śliczna :mrgreen:

Widać że adoptowana - niepodobna do mnie. :P

U nas nic szczególnego ostatnio, jemy, śpimy, bawimy się, itd., dlatego tu tak cicho. ;-)

Siriwan cukiereczku- jesteś tatą,a nie ojcem :lol: Z jednej strony, tato to coś więcej niż ojciec, bo ojcem może być każdy,ale trzeba się wykazać żeby być tatą 8) . Niemniej z drugiej strony... Jak się troszkę poginmastykujesz i włożysz nieco... :roll: własnego dna, to następne twoje dziecko może być podobne. Ale może znajdź mu mamusię własnego gatunku? :ryk:

Kto jak kto, ale pomponmama zawsze potrafi poprawić humor... :ryk:

No... 20 lat temu potrafiłam poprawić nastrój :roll: teraz już tylko humor :? :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob maja 21, 2011 20:59 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

charm pisze:Obrazek

Mały drapieżnik :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie maja 22, 2011 16:37 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Jak tam dzisiaj maluszek?? :ok:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie maja 22, 2011 16:38 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Greta_2006 pisze:
charm pisze:Obrazek

Mały drapieżnik :1luvu:

mały pierduś :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie maja 22, 2011 18:32 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

skwareek pisze:Jak tam dzisiaj maluszek?? :ok:

Bez zmian, jemy, załatwiamy się, ostatnio się jeszcze bawimy. ;-) Mam nawet trochę zdjęć, tylko wrzucić nie mam kiedy. :oops:
Jutro znowu małą zajmie się Agata, bo mnie cały dzień nie będzie w domu...
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Wto maja 24, 2011 19:14 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Meli wyżynają się powoli kiełki. ;-) Gdzieś w okolicach czwartku pewnie będziemy się przerzucać na stałe jedzenie.
Chodzi już bardzo ładnie, uszy coraz mniej klapnięte, ogon się podnosi coraz wyżej, itd., itd., słowem - mała coraz bardziej przypomina kota. ;-)
Dalej nie doszedłem do tego, żeby zrzucić filmiki i zdjęcia, nie mówiąc o tym, że wypadałoby zrobić nowe. :oops: Ale chwilowo uczelnia ma priorytet, wypadałoby zdobyć zaliczenia przed sesją. ;-)
No i pewnie niedługo przeniesiemy się na wątek Modrzewia i zrobimy wątek łączony, bo ten (szczególnie pod takim tytułem ;-) ) już powoli robi się nieaktualny. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Wto maja 24, 2011 21:16 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Ależ budujące są takie wątki !
Facet, student - fizyki (?) tak wspaniale opiekuje kocim dzieckiem!
A dziecko grubiutkie ! Słodkie !

Az się człowiek usmiecha do siebie :)

Powodzenia w letniej sesji , najlepszy Tatusiu ! Mela coraz bardziej samodzielna, wiec czas zająć się nauką :wink: :ok:

PS. Skąd się biorą tacy faceci ?

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Wto maja 24, 2011 21:23 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

rysiowaasia pisze:Ależ budujące są takie wątki !

Powodzenia w letniej sesji , najlepszy Tatusiu ! Mela coraz bardziej samodzielna, wiec czas zająć się nauką :wink: :ok:

znienacka :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto maja 24, 2011 21:26 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

kotx2,
dobre :lol:

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Śro maja 25, 2011 5:06 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Facet, student - fizyki (?)

informatyki ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro maja 25, 2011 6:27 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Kochana - my już wszystkie z Niekochanych, chciałyśmy go adoptować :lol: ja i parę innych zaawansowanych wiekowo jako synusia, aż się biedaczek spłoszył :roll: A takich facetów jak na lekarstwo; paru znam, ale... albo za młody, albo zajęty... eh... :? Zresztą miałam kiedyś taką myśl filozoficzną, że faceci w odpowiednim dla mnie wieku są jak miejskie toalety - jak nie zajęty, to zasrany :evil: Ale w tym młodszym pokoleniu, coraz więcej takich ciepłych wrażliwców jest, więc jest nadzieja dla świata. :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro maja 25, 2011 7:57 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Siriwana to by trzeba sklonować a nie zawłaszczać adopcyjnie:))
Fajny z Ciebie facet, Siriwan:)
No i nieodmiennie kciuki za malenstwo trzymamy:)
Ostatnio edytowano Śro maja 25, 2011 8:16 przez Lidka, łącznie edytowano 1 raz

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro maja 25, 2011 7:58 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

I jeszcze ciasta piecze :D
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro maja 25, 2011 8:31 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Siriwan,
nie napiszę nic oryginalnego, ale ocaliłeś nie tylko Melę, ale i moją wątłą ostatnio wiarę w nasze społeczeństwo. Jesteś niesamowity i też opowiadam się za sklonowaniem Ciebie :D
Mała jest absolutnie bombowa :1luvu:

Uważałabym jednak jeszcze na Modrzewia. Chyba lepiej nie zostawiać ich razem samych, bo kocury potrafią, niestety, zagryźć mały miot. Czasem się tak zdarza, więc lepiej dmuchać na zimne i miec oczy dookoła głowy. Nigdy nie wiadomo, co zwierzakowi siedzi w głowie, czy weźmie ją za zagrożenie (konkurencję) czy za mysz. Moja kotka jest właśnie z miotu zaatakowanego przez kocura (ojca). Jedno kocię zginęło zanim ludziom udało się interweniować.

Trzymam kciuki i za Melę i za sesję :ok: :ok: :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

[poprzednia][następna]