Zabrała moje serce i poszła sobie. Kasia [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 20:20 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Przedstawiam Państwu fotoreportaż ze zjawiska tak niespotykanego, niesamowitego i niezwykłego, że lądowanie obcych na moim balkonie nie wzbudziłoby we mnie takich emocji i euforii.
UWAGA!!!
Osoby o delikatnych nerwach i słabego zdrowia proszone są o zaopatrzenie się w stosowne leki.
Oglądanie na własną odpowiedzialność!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

NO! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie maja 22, 2011 20:31 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Aniu, a co takiego dobrego było w miseczce, że Kasia ją tak wylizała do dna?
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Nie maja 22, 2011 20:33 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Zastanawiam się czy receptura nie powinna pozostać pilnie strzeżoną tajemnicą miszcza kuchni... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Nie maja 22, 2011 20:36 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

hanelka pisze:Zastanawiam się czy receptura nie powinna pozostać pilnie strzeżoną tajemnicą miszcza kuchni... :mrgreen:

Chyba miszczyń kuchni?. Ale niech Wam będzie. Najważniejsze,że Kasia zjadła z apetytem :ok:
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Nie maja 22, 2011 20:39 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Powiem Ci, tylko nikomu nie powtarzaj...
To była... mleczna conva z obiadkiem gerberka - delikatne warzywa z kurczakiem... mniam! (przynajmniej ten raz) :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 23, 2011 13:31 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Dziś już nie zrobiłabym takich zdjęć, bo obie ręce miałam zajęte strzykawką i kotem, a wzrok przysłaniała mgła convo-jarzynowo-mięsna spływająca po okularach. Ale nic to! Za jakiś czas małpiatka znów sprawi mi prezencik ku pokrzepieniu... :wink:

Tymczasem urządziła sobie kuwetę w wannie.
Bo tak! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 23, 2011 13:38 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Wanna to też urzadzenie sanitarne.Nadaje się jak każde do różnistego wykorzystania.A gdzie jest powiedziane,że to NIE jest kuweta?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon maja 23, 2011 14:00 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Generalnie, to wszystko może być kuwetą. Kaśka jest w tym względzie dosyć litościwa.
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 23, 2011 14:03 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

hanelka pisze:Generalnie, to wszystko może być kuwetą. Kaśka jest w tym względzie dosyć litościwa.

kocie pomysły kuwetkowe wprawiają mnie często w osłupienie :mrgreen: Wyobraźni w małym rozumku jest u nich cały ocean :wink: . A ja tylko z sedesu korzystam a czasem z krzaczka.Jak przypili :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 23, 2011 14:45 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

ASK@ pisze:
hanelka pisze:Generalnie, to wszystko może być kuwetą. Kaśka jest w tym względzie dosyć litościwa.

kocie pomysły kuwetkowe wprawiają mnie często w osłupienie :mrgreen: Wyobraźni w małym rozumku jest u nich cały ocean :wink: . A ja tylko z sedesu korzystam a czasem z krzaczka.Jak przypili :mrgreen:
No widzisz... Ucz się i bądź kreatywna! :mrgreen: Mnie też gadziny wprawiają w niemy podziw. Czasem nie mogę uwierzyć, że można w takim miejscu i pod takim kątem... :ryk:
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 23, 2011 18:30 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Zapraszam na plażę .. :mrgreen: tam to dopiero wieeelka kuweta. :lol: :ryk: :ryk:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon maja 23, 2011 18:32 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

cypisek pisze:Zapraszam na plażę .. :mrgreen: tam to dopiero wieeelka kuweta. :lol: :ryk: :ryk:

raczej bym nie grzebała za mocno :mrgreen: Inni mogli już być przed nami :roll:

Ale zaproszenie to i owszem,owszem :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 25, 2011 11:29 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Pozwolę sobie zaśmiecić kasiny wątek.
Proszę podrzućcie tu czasem: viewtopic.php?f=8&t=128149
Pilnie potrzebuję pomocy!
Obrazek

hanelka

Post » Śro maja 25, 2011 12:20 Re: POŁAMANA KOTKA W DTCHORE NERKI POMOC FIN.POTRZEBNA!!!!

Aniu a co sie dzieje z "oddana" kotką?
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]