Etiopia pisze:Tweety pisze:
będę ich mordować, bo włożyliśmy dużą kasę w remont tego lokalu, były wymieniane okna, wszystko malowane, flizowane i nam się nie opłaca teraz nawet zmieniać tego miejsca, zwłaszcza, że połowa wolontariuszy ma rzut czapką a druga dobry dojazd. Abstrahując, że nie było wyboru i po półrocznym szukaniu trafiliśmy na to miejsce jako jedne nadające się.
Ktoś może powiedzieć, że bez sensu tam siedzieć, że takich miejsc na kopy. Zapewniam, że gdyby tak było czyli:
dwa pomieszczenia, sanitariat, odpowiedni metraż, dostępność całą dobę, cena, której możemy podołać, sensowna odległość a przede wszystkim możliwość trzymania kotów.
Na ten moment dorobimy kolejne regały o wysokości ok 1 m, wzdłuż pozostałych dwóch ścian i tam będą umiejscowione drapaki i posłanka. Na dole pozostaną tylko kuwety i miski.
Na pewno na ten cel będą potrzebne pieniądze. Chcemy kupić takie kątowniki perforowane, z których skręca się regały i do tego płyty, tak powinno wyjść najtaniej http://allegro.pl/regaly-na-miare-zapro ... 25340.html
Tweety muszę jutro zejść do piwnicy i popatrzyć bo takie kątowniki kiedyś były - jeżeli ich nikt nie wywalił to można je adoptować.
Ten pierścionek faktycznie złoty jest ?? Ja się nie znam ale mi wyglądał na taki ..
300 złotych na Ciuchowisku![]()
Mogę prosić o przypomnienie kiedy jest kwesta w GK i na kiedy się zapisałam![]()
Za dużo się dzieje i się pogubiłam ...
Idę się przytulic do piesy bo coś ponura jest
tak, ma stosowne pieczęcie

Amelki już nie ma...