Adam
, a resztę po "bardzo atrakcyjnej cenie" dla moich koleżanek 
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
Gibutkowa pisze:Pisałam do Mru w sprawie finansów Brysia, ona przewiduje że ze 200zł się zbierze z samego Allegro (może więcej), może uda się Brysia wciągnąć na listę do pomocy z Kociej Skarbonki (pomoc składkowa - kwota faktury do 200zł). I stąd moje pytanie/prośba - do kogo ewentualny kontakt w sprawie faktur przelewowych za leczenie Brysia? I czy Bryś w ogóle jest/będzie leczony? Kasa jest, na pewno jeszcze coś skapnie dodatkowo dlatego nie widzę większych problemów żeby móc już zacząć leczenie ciężko chorego kota, skoro potwierdzono białaczkę (na ten cel również zbierane są pieniądze na allegro - testy i leczenie). Proszę poważnie potraktować moje pytanie.
Gibutkowa pisze:wg danych z allegro Bryś ma już 210zł. W poniedziałek/wtorek poproszę Mru o zweryfikowanie tej kwoty (sobotnio-niedzielne przelewy dotrą dopiero w poniedziałek/wtorek).
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Gibutkowa pisze:No z tego co pamiętam to ona robiła też Allegro dla Promysia - ale to chyba Erin ją prosiła o to allegro
Szalony Kot pisze:Gibutkowa pisze:No z tego co pamiętam to ona robiła też Allegro dla Promysia - ale to chyba Erin ją prosiła o to allegro
Nieee, allegro dla Promysia było skąd inąd, tak mi się wydaje :>
smarti pisze:
właśnie ustaliłam z P.Drem że kupujemy na spółę wszystkie potrzebne urządzenia.
stół pokryty nierdzewką zrobi mi na wymiar pracownik,lampę i stojak do kroplówek już mamy upatrzone, starylizator mamy, a jak potrzeba to i namiocik tlenowy i co tam jeszcze trzeba to się kupi- tu serdeczne podziękowania składam mojemu dobremu TŻ-towi
![]()
![]()
![]()
ja myślę że bez przesady-wystarczy to co jest w normalnych gabinetach wet. (nie w wypasionych klinikach całodobowych)
umówiłam się z P.Drem że wszystkie "moje " koty będzie sterylizował całkowicie bezpłatnie-nawet cenę leków pokryje On sam w ramach wdzięczności za zamieszkiwanie w naszym mieszkaniu za darmo![]()
no i oczywiście tu na miejscu będziemy sterylizować tylko i wyłącznie "moje " koty i jednocześnie tylko absolutnie zdrowe,zbadane, młode koty,te w przypadku których mam zgodę powierzających konkretną kicię.
wszelkie inne będzie robił u siebie w klinice po 100zł-czyli w przypadku wyboru tej opcji potrzebna będzie zbiórka.
ja zawsze badam koty przed sterylką-(teraz cena tego badania to będzie 20-30zł)-chyba że życzenie powierzającego mi kotka jest wyrażnie inne a kotek nie budzi wątpliwości.
przecież chodzi o to żeby robić to najlepiej jak można i z pożytkiem dla zwierząt,oszczędzając im niepotrzebnego stresu podróży i bakterii.np.w schronie lub.tp., a broń Boże nie chodzi o to by robić to nieodpowiedzialnie i byle jak..
cena dla moich koleżanek to 100zł i te kotki będą "robione" w klinice.![]()
![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości