Robisz coś cudownego i niesamowicie to doceniam
Głaski dla wszystkich futerek i dla każdego z osobna

Szalony Kot pisze:Ech, sterylki to pewnie w Koterii.
Mogę też spróbować załatwić je nieco taniej niż u Ciebie. Ale to dogadam jutro.
Zofia&Sasza pisze: mnie się to nie wydaje uczciwe, aby Koteria sterylizowała koty ze Szczytna i do tego z DT. Koteria robi bokami, a teraz jest sezon kociakowy przecież...
Zofia&Sasza pisze:Szalony Kot pisze:Ech, sterylki to pewnie w Koterii.
Mogę też spróbować załatwić je nieco taniej niż u Ciebie. Ale to dogadam jutro.
Wybacz Szalony, ale mnie się to nie wydaje uczciwe, aby Koteria sterylizowała koty ze Szczytna i do tego z DT. Koteria robi bokami, a teraz jest sezon kociakowy przecież...
Zofia&Sasza pisze:Kochana, zajrzyj http://www.koteria.org.pl/ to jest ośrodek dla warszawskich kotów wolno żyjących
Szalony Kot pisze: koty żyją wolno, bo wcale im się nigdzie nie śpieszy

taizu pisze:Szalony Kot pisze: koty żyją wolno, bo wcale im się nigdzie nie śpieszy
To fakt
i jakie one szczęśliwe jak im się tak nigdzie nie spieszy...jak ja bym tak chciała..
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:taizu pisze:Szalony Kot pisze: koty żyją wolno, bo wcale im się nigdzie nie śpieszy
To fakt
z miłych wiadomości-wiekszość "katarów" (czyli Buba,Funia,Syjamka,Pinia,Krówka,Mućka,Rysia) ZACZYNAJA MIEC PIĘKNE KOOPKI![]()
![]()
![]()
![]()

meksykanka pisze:Bardzo prosimy.
Trzymajmy kciuki za wszyskie koty i ich szczęście oraz za powodzenie kolejnej skromnje akcji.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości