Moderator: Estraven
_namida_ pisze:Wysłałam przelew (1/3 z bazarku adidasowego, buty z kociarni, zakwas). Mam dużo rzeczy już obfoconych na bazarki, ale zasilacz mi zdycha i nie wiem, czy uda mi się wystawić przed poniedziałkiem.
Chciałabym przeczytać (może być na pw), co to za lecznice, żeby wiedzieć, gdzie nie jeździć...
jasdor pisze:Jakby potrzebna była telewizja - prosze pisaćCóż, niektórzy ludzie to podłota i trzeba o tym wiedzieć, ale niekoniecznie sie pogodzić.
Powodzenia, wierzę, że jakoś się uda.
Tweety pisze:jasdor pisze:Jakby potrzebna była telewizja - prosze pisaćCóż, niektórzy ludzie to podłota i trzeba o tym wiedzieć, ale niekoniecznie sie pogodzić.
dzięki, ale mam nadzieję, że panienka zastanowi się co jej się opłaca i dotrze do niej, że jazda po bandzie często ma swój gorzki finał.
A to wszystko dlatego, że nie pomogliśmy kotce Mazurce, której zwyczajnie pomóc nie mogliśmy z kilku racjonalnych powodów.

lutra pisze:Tweety pisze:jasdor pisze:Jakby potrzebna była telewizja - prosze pisaćCóż, niektórzy ludzie to podłota i trzeba o tym wiedzieć, ale niekoniecznie sie pogodzić.
dzięki, ale mam nadzieję, że panienka zastanowi się co jej się opłaca i dotrze do niej, że jazda po bandzie często ma swój gorzki finał.
A to wszystko dlatego, że nie pomogliśmy kotce Mazurce, której zwyczajnie pomóc nie mogliśmy z kilku racjonalnych powodów.
niektórzy muszą mieć jakiegoś wroga, tylko wtedy znajdują siłę do działania, np. Lepper miał Balcerowicza...jak przestał mówić o B., to znikł był. obawiam się, że rzeczona Pani przestanie dopiero, jak znajdzie kolejne "zło wcielone"", a karawana jedzie dalej, bo koty miauczą.
lutra pisze:Mój faworycie, rośnij duży i nie choruj. A kiedy pozostałe dwa?
Tweety pisze:ZALAŁO KOCIARNIĘ, LECIMY TAM!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], masseur, Silverblue i 35 gości