Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 19, 2011 8:59 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Krew była pobrana w zeszły piątek. Wyniki juz powinny być - będą chyba w lecznicy TZPrzemekK , prawda? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw maja 19, 2011 9:29 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Tak bardzo bym chciała żeby było dobrze... :roll:
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 19, 2011 9:42 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

po_prostu_kaska pisze:Tak bardzo bym chciała żeby było dobrze... :roll:

Szansa jest no ale to różnie może być. Trzymamy mocno :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 19, 2011 10:04 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Z tego co wiem od właścicielki felvka biegunka może być objawem felv... ale ja ostatnio mam trudności z opotymizmem, więc obym się poomyliła.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw maja 19, 2011 13:51 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Dzień dobry!

W nocy skończyło się Allegro Brysia (nie cegiełkowe, tylko normalne w celu znalezienia domu), miał 724 odsłony. Wystawiłem więc nowe, z niewielkimi zmianami:
http://allegro.pl/brys-przytulasny-bura ... 14410.html

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Czw maja 19, 2011 21:13 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Marzenia11 pisze:Z tego co wiem od właścicielki felvka biegunka może być objawem felv... ale ja ostatnio mam trudności z opotymizmem, więc obym się poomyliła.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Niestety biegunka powróciła do tego kot ma mniejszy apetyt i bardzo mało je.Zaczynam się o niego bać.W sobotę będę rozmawiać z wetem. :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw maja 19, 2011 21:42 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

O rany. Jak mi przykro :(
Bryniu, proszę, trzymaj się :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 20, 2011 10:30 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Wczoraj przyszedł wynik testu PCR Brysia - niestety dodatni.
Ten kot musi byc odpowiednio leczony i prowadzony. Nie wiem co zrobić.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt maja 20, 2011 11:24 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

A jednak... :( No to badania krwi, interferon, Zylexis... To jest cięższa do opanowania choroba niż FIV. Do tego jednym z efektów są problemy nerkowe.. :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt maja 20, 2011 11:25 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Gibutku - trzeba to napiasć horacy7 jesli oczywiście chce jakichś wskazówek... ona tutaj nie zagląda.. chyba.

Marzenia11

Post » Pt maja 20, 2011 11:26 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Ale o czym piszecie?
Brysio nie ma domu.
Nie ma gdzie ani kto go leczyć.
Nie wspominam już o środkach na leczenie.
To co tu mówić o terapii. :( :cry:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 20, 2011 11:30 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

meksykanka - piszemy o tym co robić dalej, co ja czy Gibutek zrobiłybyśmy dalej. Decyzja należy do horacy7 - podawać leki można też w piwnicy, można pogadać z kobietą u której Bryś jest, z wetem.... są możliwości nawet w tak trudnej sytuacji. Można też zadać pytanie na forum i czekać aż ktoś coś wymyśli = zrobi. Bo wymyslone = do zrobienia, już jest.

Marzenia11

Post » Pt maja 20, 2011 11:35 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

Powinna - a może Bryś powinien pojechać do dużego ośrodka - Basia ma w dóch pokojach 10 zwierząt - czyli więcej niż którakowliek z nas... Jeśli chcemy pokazać, że jesteśmy mądrzejsze - możemy zabrać Brysia, izolować i podjąc się leczenia - biorąc pod uwagę, że pieniędzy raczej nie da się na niego zebrać...
Przed nią najtrudniejsza decyzja...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 20, 2011 11:37 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

meksykanka - nie masz racji i dobrze o tym wiesz... ja sie wyłąćzam. Dla mnie horacy7 czeka na potwierdzenie i akceptację forum decyzji o eutanazji. Z mojej strony tej akceptacji nie dostanie i już.

Marzenia11

Post » Pt maja 20, 2011 11:40 Re: Brynio ogromny buranio - będę Twoją poduszką - FELV

No piszę tyle co wyczytam na wątku Kasia86, bo ona dla mnie jest guru białaczkowy ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]