Może Kajko i Kokosz ? Każde ma inne brzmienie a są przez przypadek na literkę "K"-cała trójka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
esperanza pisze:Szczepienie mogę opłacić, ale nalegam, by odbyło się to w Canfelisie na Berensona.
delfinka pisze:felin, jestem pod wrażeniem![]()
Słowo!
Pozwólcie pomyśleć, jak to najlepiej zrobić. Badania mogą być wykonane gdziekolwiek, a potem konsultacja u specjalisty? Czy najpierw konsultacja? Wydrukowałabym to co napisała felin, aby ułatwić lekarzowi początki znajomości z tym przypadkiem. Decyzję dotyczącą badań pozostawiłabym wówczas wetowi.
Odn. p.2 - nie wiem, czy doczytałaś, ale właśnie tak było. Ślepy miot siedział w klatce i od czasu do czasu kocięta były karmione strzykawką jakimś wiecznym mlekiem, zimnym i skwaszonym. Gdy to słyszałam ze szczegółami od jamcasicy, było mi niedobrze.
O wizycie u dr Borkowskiej myślałam również dla Palusi. Po prostu wiem, że jej można zaufać.
Niestety, brak mi wiedzy weterynaryjnej, żeby to wszystko zlożyć do kupy
Panie, nie przesadzajcie z misjonarstwem. Te kocięta będą mialy domy! Może teraz lepiej chlopaka wspomóc radą, żeby się dobrze i zdrowo odchowaly! A kotka więcej mlodych nie będzie.Wszystkich innych nie uratujecie i tak i nikt na calym świecie nie da rady tego zrobić.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 56 gości