kot wymiotuje! pomocy!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 15, 2011 21:18 kot wymiotuje! pomocy!

Witam, od niedawna jestem właścicielką kotki, obecnie mała ma 5 miesięcy, była szczepiona i odrobaczona. Od paru dni łzawią jej oczy, lekko pokasłuje i stała się nieco marudna ( bez przerwy miauczy ) Dzisiaj dostała nieco wątróbki i parę godzin potem zwymiotowała niestrawionym posiłkiem. Nie wiem czy wcześniejsze objawy mogą być następstwem dzisiejszego incydentu. Czy może to być coś poważnego, proszę o pomoc.

vanill

Od: Nie maja 15, 2011 21:11

Post » Nie maja 15, 2011 21:31 Re: kot wymiotuje! pomocy!

vanill pisze:Witam, od niedawna jestem właścicielką kotki, obecnie mała ma 5 miesięcy, była szczepiona i odrobaczona. Od paru dni łzawią jej oczy, lekko pokasłuje i stała się nieco marudna ( bez przerwy miauczy ) Dzisiaj dostała nieco wątróbki i parę godzin potem zwymiotowała niestrawionym posiłkiem. Nie wiem czy wcześniejsze objawy mogą być następstwem dzisiejszego incydentu. Czy może to być coś poważnego, proszę o pomoc.

nie należy lekceważyc takich objawów,udaj się jak najszybciej do weta :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie maja 15, 2011 21:38 Re: kot wymiotuje! pomocy!

vanill pisze:Witam, od niedawna jestem właścicielką kotki, obecnie mała ma 5 miesięcy, była szczepiona i odrobaczona. Od paru dni łzawią jej oczy, lekko pokasłuje i stała się nieco marudna ( bez przerwy miauczy ) Dzisiaj dostała nieco wątróbki i parę godzin potem zwymiotowała niestrawionym posiłkiem. Nie wiem czy wcześniejsze objawy mogą być następstwem dzisiejszego incydentu. Czy może to być coś poważnego, proszę o pomoc.

Kotka jest chora i musisz iść z nią do weterynarza jak najszybciej.
Nikt na forum nie wyleczy Ci kotki ....
Pomożesz jej idąc z nią do lecznicy !
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Nie maja 15, 2011 22:05 Re: kot wymiotuje! pomocy!

kwinta pisze:

Kotka jest chora i musisz iść z nią do weterynarza jak najszybciej.
Nikt na forum nie wyleczy Ci kotki ....
Pomożesz jej idąc z nią do lecznicy !

:ok:
Pozostały objaw - miauczenie - to może być rujka.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie maja 15, 2011 22:06 Re: kot wymiotuje! pomocy!

albo ją coś boli :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23