WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt maja 13, 2011 21:37 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Dziś już chyba nie, bo Marzenia11 poszła oporzadzić swoje towarzystwo. Może jeszcze coś napisze. :roll:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 13, 2011 21:40 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 13, 2011 21:50 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Patrzą na mnie cudne, bursztynowe, okrągłe oczy..
Łepetynka lekko przekrzywiona, jakby nie wiedziała, czy to co się dzieje to coś dobrego, czy kolejne zło, beznadzieja w jej życiu...
Zawsze mnie porusza gdy kot rzuca się na jedzenie, ale żaden z moich wolnozyjących kotów, ktore złapałam nie jadł w taki sposób. szybko, niespokojnie i z niedowierzaniem, ze miska się znowu napełniła. Ona łapczywie wylizywała każdy skrawek, dosłownie milimetr miseczki a potem jej spojrzenie mowiło: nie, zdawało mi się, ze tu było jedzenie.... to nieprawda, to sie nie powtórzy...

Siedzi w transporterku, wciśnięta w jego tył - standard.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 13, 2011 21:53 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Marzenia11 pisze:Patrzą na mnie cudne, bursztynowe, okrągłe oczy..
Łepetynka lekko przekrzywiona, jakby nie wiedziała, czy to co się dzieje to coś dobrego, czy kolejne zło, beznadzieja w jej życiu...
Zawsze mnie porusza gdy kot rzuca się na jedzenie, ale żaden z moich wolnozyjących kotów, ktore złapałam nie jadł w taki sposób. szybko, niespokojnie i z niedowierzaniem, ze miska się znowu napełniła. Ona łapczywie wylizywała każdy skrawek, dosłownie milimetr miseczki a potem jej spojrzenie mowiło: nie, zdawało mi się, ze tu było jedzenie.... to nieprawda, to sie nie powtórzy...

Siedzi w transporterku, wciśnięta w jego tył - standard.

:placz:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt maja 13, 2011 23:35 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

Nie przewidziałam, ze jest taka malutka...ze strachu... wcisnęła mi się za kuchenkę gazową. Szlag - nie posprzątałam tam :evil: :evil: :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob maja 14, 2011 4:59 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

Wyszla?

Jak nocka minela?

Dorota

Post » Sob maja 14, 2011 6:12 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

Marzenia11 pisze:Nie przewidziałam, ze jest taka malutka...ze strachu... wcisnęła mi się za kuchenkę gazową. Szlag - nie posprzątałam tam :evil: :evil: :evil:

Kota ci posprząta. Nie marudź. :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Sob maja 14, 2011 7:10 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

Wyjdzie, wyjdzie - na pewno :ok:

Marzenia, dzięki za spot :piwa:
Ald Mruśkowo dzięki za pozdrowionka :1luvu:

A za Nadziejkę mocne :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 14, 2011 7:17 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

Musiała wyjść, żeby zjeść mięsko i chrupki, również cos jest w kuwetce, ale jeszcze nie sprzatałam. Niestety mocno sapie i ciężkawo oddycha więc zaraz (hm... meksykanka? :D ) zabieram ją do weta - razem z inną eks-szczytniaczką.; Nie ma sensu czekać na rozwinięcie się jakiegoś choróbska. Tym bardziej, ze nie ma wypływu z noska ani z oczu więc nie chcę, aby się to umieściło w górnych drogach ddechowych i zlazło gdzieś głębiej. Poza tym trzeba pannę odrobaczyć i odpchlić, a potem niech już sobie siedzi gdzie chce i robi co chce. :wink:

Marzenia11

Post » Sob maja 14, 2011 7:19 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

O, to pewnie, że preglądzik trzeba zrobić :ok:
A masz srebro i beta glukan?

Erin

Post » Sob maja 14, 2011 7:25 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

srebra nie mam, beta mam i już wczoraj jej dałam.

Marzenia11

Post » Sob maja 14, 2011 7:27 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

No ładnie, ładnie - znowu kociowóz?
To jak będziemy wyjeżdżać - dzwonię i za 15 minut jesteśmy.

Ale Mila 1-sza w kolejce co?
Bo to naprawdę trudny kot... do zgryzienia i wolałabym mieć to z głowy :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob maja 14, 2011 7:32 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

To dobrze, że dałaś, na pewno nie zaszkodzi.

Meksykanka, jesteś wielka! :ok: Marzenia też :aniolek:
Nadzieja jest piękna, dzięki Wam dostała szansę :ok:

Erin

Post » Sob maja 14, 2011 7:55 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

meksykanka pisze:No ładnie, ładnie - znowu kociowóz?
To jak będziemy wyjeżdżać - dzwonię i za 15 minut jesteśmy.

Ale Mila 1-sza w kolejce co?
Bo to naprawdę trudny kot... do zgryzienia i wolałabym mieć to z głowy :twisted:

no własnie z racji tego, że Mila będzie dłużej i może mieć wielkie wokalizacje to wolałabym Mikę jako pierwszą - żeby się potem wrzasków nie wystraszyła i/lub - co gorsza - nie chciała naśladować :evil: zobaczymy.

Marzenia11

Post » Sob maja 14, 2011 7:58 Re: WARSZAWA-Mika vel Nadzieja w TDT..odpoczywa,je,nie wierzy..

Mnie zawsze zadziwia w jakim szybkim tempie taki odłowiony koteczek potrafi zjeść spora porcje i ja w sobie utrzymać.
A stresu ze zmianami to ona ma na pewno sporo, ale chyba intuicyjnie czuje, że to zmiany na lepsze.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

[poprzednia][następna]