Zofia&Sasza pisze: EOT z mojej strony.
No nareszcie.
Moderator: Estraven
AnielkaG pisze:Nigdy nie byłem w żadnym schronisku.
To chyba pora zacząć zwiedzać. Pojedź, zobacz, a potem pisz. Zwłaszcza te rewelacje i sensacje.
AnielkaG pisze:Zwłaszcza te rewelacje i sensacje
magaaaa pisze:NB znam więcej schronisk gdzie z zasady nie usypia się zwierząt.
( Tylko błagam, krócej: kciuki w górę, czy magaaaa pisze:Zosiu,
Nikogo nie interesują Twoje doświadczenia, a przynajmniej nikt tu o nie nie pytał.
I nie szafuj stwierdzeniami, ze masz inne zdanie nt Palucha niż ja, bo ja z osobami Twojego pokroju nie wymieniam sie opiniami, więc nic nie wiesz nt mojego zdania.
magaaaa pisze:Mnie jest wszystko jedno gdzie pracowałaś.
Ale skoro nie radziłaś sobie z prostym myciem boksów - smiem przypuszczać że pod gładkim gadaniem kryje się zwykła frustracja.
O tym, ze sobie nie radziłaś wspominali pracownicy Schroniska, ja o tym nic nie wiem i szczerze mówiąc jest mi to obojętne.
Pod warunkiem, ze swoją nieudolnością nie krzywdzisz żadnego zwierzaka.
W schronie lub poza nim
Co do rady: odwiedź schronisko- ciężko jest odwiedzić i zobaczyć wszystko we wszystkich schroniskach w Polsce
magaaaa pisze:Mam głęboką nadzieję, że Ty i Zofia już nie zechcecie.
AnielkaG pisze:Co do rady: odwiedź schronisko- ciężko jest odwiedzić i zobaczyć wszystko we wszystkich schroniskach w Polsce
ale jedno możesz odwiedzić
Krzysiekbolo pisze:magaaaa pisze:Mam głęboką nadzieję, że Ty i Zofia już nie zechcecie.
Po raz kolejny zwracam Ci uwagę, że forumowiczka Zofia&Sasza nie jest Twoją koleżanką. Zofia&Sasza nie ukrywa na forum ani swojej tożsamości, ani wieku. Jeżeli formy grzecznościowe są dla Ciebie niezrozumiałe, chętnie pomogę Ci nadrobić Twoje braki w tej kwestii.
Na szybko, dla Twoich potrzeb przygotowałem ściągę:
pisząc o lub do Zofia&Sasza, używaj sformułowań: Zofia&Sasza ewentualnie pani Zofia.
Czy zauważyłaś, że PcimOlki a krzysiekbolo to nie to samo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], magnolia.bb i 65 gości