Kocie gadżety na skrócenie bezdomności. KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 13:17 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

MIKUŚ pisze:
XAgaX pisze:Kaczuszkę za wywoławczą poproszę i przebijam 1 z myszek o 1 zł :)

Kaczuszka oki, a kogo przebijasz w myszkach ?
Felinae czy Kotek&Tosia?

niech będzie, że tę osobę, która zalicytowała jako pierwsza :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob kwi 30, 2011 18:44 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

XAgaX pisze:niech będzie, że tę osobę, która zalicytowała jako pierwsza :)

Oki - się robi :lol:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 30, 2011 19:09 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

gadżeciki :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie maja 01, 2011 21:34 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

mama robiła porządek w szafkach - wygrzebała 3 opakowania markowych cieni do powiek (jedne wypróbowane, 2 w ogóle nie używane) i 2 pary kolczyków. Proszę o adres, na który mam podesłać fanty- mam nadzieję, że uda się choć 1 zabieg zrobić dzięki temu :) :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie maja 01, 2011 21:53 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

XAgaX pisze:mama robiła porządek w szafkach - wygrzebała 3 opakowania markowych cieni do powiek (jedne wypróbowane, 2 w ogóle nie używane) i 2 pary kolczyków. Proszę o adres, na który mam podesłać fanty- mam nadzieję, że uda się choć 1 zabieg zrobić dzięki temu :) :ok:

Już wysyłam adres na pw.

Bardzo, bardzo dziękujemy :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie maja 01, 2011 21:55 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

Jeszcze tylko 3 dni. No nikt nie chce kiteatus-a - chyba rynek przesycony :roll:
MIKUŚ

Post » Nie maja 01, 2011 21:57 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

MIKUŚ pisze:
XAgaX pisze:mama robiła porządek w szafkach - wygrzebała 3 opakowania markowych cieni do powiek (jedne wypróbowane, 2 w ogóle nie używane) i 2 pary kolczyków. Proszę o adres, na który mam podesłać fanty- mam nadzieję, że uda się choć 1 zabieg zrobić dzięki temu :) :ok:

Już wysyłam adres na pw.

Bardzo, bardzo dziękujemy :1luvu:

nie za ma co :) sama jeszcze czegoś poszukam :)

szkoda, że jeszcze nie czuję się na Śląsku / Zagłębiu (przepraszam, tego też się uczę :oops: ) na tyle pewnie w sensie nie zgubienia się i możliwości poruszania się bez asysty TŻ, żeby pomóc Wam również fizycznie :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie maja 01, 2011 22:10 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

Szkoda, szkoda.....bo Czeladź to granica z Sosnowcem :mrgreen:

Ja tam Ślązaczka z urodzenia jestem, a zwychowania Zagłębiaczka. Więc nic nie szkodzi :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie maja 01, 2011 22:18 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

MIKUŚ pisze:Szkoda, szkoda.....bo Czeladź to granica z Sosnowcem :mrgreen:

wiem, wiem :) po Czeladzi, przynajmniej tej znanej mi części już umiałabym chodzić bez M. ;) przynajmniej tak mi się wydaje :twisted:

jakby potrzebna była pomoc w Czeladzi (nie na Piaskach, bo tej okolicy ja nie znam wcale, M. też często tam nie bywa) postaram się wyciągnąć TŻ za uszy i pomóc, niestety chwilowo tylko w weekendy :)

Ja tam Ślązaczka z urodzenia jestem, a zwychowania Zagłębiaczka. Więc nic nie szkodzi :mrgreen:

ponieważ chyba nie wszystkim nie szkodzi (M. mnie na to trochę uczulał, coś tłumaczył, dla mojej mamy i tak pozostanie Ślązakiem, nie wiem, czy słusznie ;) ) starałam się z góry wytłumaczyć :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro maja 04, 2011 11:36 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

Jeszcze troszkę ........
MIKUŚ

Post » Śro maja 04, 2011 17:39 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

Żeby nie było - oba "moje" fanty po 6 zł proszę.
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Śro maja 04, 2011 20:23 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

Kotek&Tosia pisze:Żeby nie było - oba "moje" fanty po 6 zł proszę.

Oczywiście :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw maja 05, 2011 5:31 Re: Kocie gadżety na skrócenie bezdomności wolno żyjących kotów.

Hop srańca :lol:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]