Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Czw kwi 28, 2011 16:14 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Taaa... to najwyraźniej badanie przesiewowe było.

Ale, ale!!!
UWAGA, UWAGA!
Tylko u nas najświeższe niusy! Jeszcze ciepłe fotki, dosłownie sprzed chwili!
Gotowe na wszystko??
Endżoj!
Oto trójca już prawie zaprzyjaźniona. Niewątpliwie ciocie poznają miejscówkę, bo - obok foteli - nasze łoże ma na forum wiele fotek. Można by rzec - mebel celebryta.
Obrazek

A żeby nie było wątpliwości i pomyłek z Sielawką - Muniek na łożu soute.
Obrazek

I an face. Jak ją pierwszy raz zastałam na łóżku, spieprzała na mój widok jak strzała. Teraz pojęła, że to karalne nie jest i jak widać, różne fotki pozwoliła sobie zrobić.
Obrazek

Myjemy się tu...
Obrazek

Myjemy się tam...
Obrazek

Drapiemy się...
Obrazek

Sprawdzamy, czy nic się nie dzieje...
Obrazek

Ale spanie jest najfajniejsze. Na razie.
Obrazek

To nie jest dziki kot. To jest kot domowy, nałóżkowy, nabiurkowy, napoduszkowy. Po prostu NIE jest to kot proludzki i nakolankowy.
Ostatnio edytowano Śro mar 07, 2012 21:01 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw kwi 28, 2011 23:40 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

A to 3 to kto?
Księciunio Opolczyk?
Bo to czarne na przedzie to Gabunia, n'nie?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt kwi 29, 2011 12:16 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Gdzieżby kartofel się wdrapał na łóżko, o schodach nie mówiąc. Kartofel z Filozofem urzędują wyłącznie na parterze.
Ale z tyłu owszem, księciunio.

Megana

Post » Pt kwi 29, 2011 13:16 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Megana pisze:Gdzieżby kartofel się wdrapał na łóżko, o schodach nie mówiąc. Kartofel z Filozofem urzędują wyłącznie na parterze.
Ale z tyłu owszem, księciunio.

Kurczę... a ja dałabym sobie rękę uciąć, że widziałam Kartofla na szczycie schodów :roll: Na zdjęciu, oczywiście.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pt kwi 29, 2011 19:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Ale to był jednorazowy i jednokierunkowy wypad. Na dół znieść musiała pańcia i monsieur Alphonse więcej nie ryzykował.

Megana

Post » Sob kwi 30, 2011 21:11 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Książę Protazy Opolczyk (tak, tak, ten z linii po Łokietku) po prostu MUSI zajmować odpowiednie dla swego pochodzenia miejsca. Przecież błękit zobowiązuje!

Meg, serdecznie dzięki za opiekę nad Protkiem-Szprotkiem ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob kwi 30, 2011 21:54 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Kim, proszę...?
Że co ja jestem...? Ja księciunio czystej krwi???
Jestem taki piękny, mądry i w ogóle... że...
Obrazek

...że pańcia jest zaszczycona i zachwycona, że zgodziłem się u niej zamieszkać...
Obrazek

... bo spróbowała by nie!!!!
Obrazek

:mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro mar 07, 2012 21:05 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Post » Nie maja 01, 2011 22:34 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Munia twierdzi, że łoże jest cool...
Obrazek

Więc nawet da się pogłaskać...
Obrazek

A nawet nawet - będzie udawać, że głaskanie jest przyjemne. Skoro pańcia ma taki kaprys...
Obrazek

A tak naprawdę, to kotę coś swędzi i jeśli te placki na głowie to grzyb, to ja się zastrzelę. Ostatecznie przechodziłam to dwa razy, na szczęście za każdym razem zimą, ( z siostrą udawałyśmy na Sylwestra - ona biedronkę, ja muchomorka) a teraz wybieram się na urlop!! Urlop z grzybem??? ja uprzejmie dziękuję!!!! :evil:
Ostatnio edytowano Śro mar 07, 2012 21:09 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Post » Pon maja 02, 2011 22:54 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Przeczytałam wczoraj cały wątek od pierwszego posta do ostatniego i teraz domagam się częstych wpisów, w końcu pamiętnikarzy jest już kilku a Bóg jeden tylko wie, ilu jeszcze nie ujawniło nam swoich talentów :wink:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pon maja 02, 2011 23:14 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Niezły wątek, nie?
Ale ktoś nas tu wkręca bo miał być DZIENNIK i e tam :?

Celiny coś dawno nie było..

Carmen201

Post » Pon maja 02, 2011 23:20 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

A wracając jeszcze do poprzedniej strony:
Sielawka............... :)

No i Szyszki też nie było dawno..

Carmen201

Post » Pon maja 02, 2011 23:24 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Stupor literacki czy co....

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

[poprzednia][następna]