Moderator: Estraven
O tym to nie pomyślałam....Przedwczoraj pomyślałam przez moment, że powinno mi się odebrać kotyalix76 pisze:Wiosna - Zidane wrzeszczy na puste ściany
ruda32 pisze:teraz przypominam sobie całą historię ślicznych kolorowych futer ,bo Pysia wcześniej Owca miała towarzystwo
uciekinierka od Małgosi
pozytywka pisze:najpierw rozpuszczają koty jak dziadowskie bicze, a potem się dziwią, że im footra gderają i dziamdolą
shira3 pisze:Dzięki kochane za dobre słowa....
U nas bez większych zmian, praca, obowiązki....Przemęczona jakaś ostatnio jestem ... Sorry, że mało się odzywam ale jestem doczytuję z doskoku i jak zwykle robię tony fotekJakie są takie są ale parę dam
Pysia od kilku dni znów gadaChodzi po mieszkaniu i gdera
Nie mam pojęcia o co kaman
mózg do wymiany po prostu jozefina1970 pisze:pozytywka pisze:najpierw rozpuszczają koty jak dziadowskie bicze, a potem się dziwią, że im footra gderają i dziamdolą
![]()
No tak, ale jak byśmy nie rozpuszczały a one by zaczęły gderać i dziamolić to byśmy myślały, że to dlatego, że ich nie rozpuszczałyśmy
sliver_87 pisze:shira3 pisze:Dzięki kochane za dobre słowa....
U nas bez większych zmian, praca, obowiązki....Przemęczona jakaś ostatnio jestem ... Sorry, że mało się odzywam ale jestem doczytuję z doskoku i jak zwykle robię tony fotekJakie są takie są ale parę dam
Pysia od kilku dni znów gadaChodzi po mieszkaniu i gdera
Nie mam pojęcia o co kaman
a jakos tak zjechalam ze zdjeciami, ze z tego gornego gdzie Pysia był tylko dywan no i potem to ostatnie w kuchni i sie dziwilam od kiedy to takie rolety we wzory sie robi:) bo wczesniej nie widzialam w zadnej kuchni takich!!!!
![]()
![]()
mózg do wymiany po prostu
Zwalmy to na upał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości