"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Trzymam mocno za słodkiego ciumciaka Natenczas bida w gibutkowie więc wspomóc finansowo nie bardzo mogę. Jak coś mi skapnie ze zwrotu podatku chłopa to podeślę
Skromnie bo bida ale coś tam na Ciumcie od moich futer poszło.
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Smartunie moje kochane, u mnie ostatnimi czasy bida okrutna i aż mi głupio, że żadnego żarełka chociaż nie podrzucam, ale dałam już Marzeni trochę rzeczy na bazarek i na pewno znajdzie się jeszcze więcej. Tylko muszę znaleźć trochę czasu na ciąg dalszy porządków. Trzymam ogromne za Ciumcię.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obiecuję nowe bazarki w długi weekend. Muszę zebrac to co mam realnie, to co mam wirtualnie i to co mogę dostać od was jeszcze (realnie bądź wirtualnie) o czym dzisiaj pisałyście.
Więc przyjmę wszystko kazda drogą - bazarki będą w weekend.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...
Cześć i czołem Przelewi zaraz pójdzie dla Promyśka i Ciumci
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Będzie duzy wybór rozmaitych rzeczy.... jeszcze logistycznie nie przemyslałam, czy zrobić jeden, większy, bądź dwa większe z róznymi rzeczami czy kilka małych? nie wiem jak jest lepiej z punktu widzenia sprzedazy..