Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 7:34 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

To ja już za Michem zachynam płakać, on jest taki kochaniutki... :1luvu:
a co to za domek? Ania napisz coś więcej o tej Pani, no i moim skromnym zdaniem jeśli z Michem pojedzie jeszcze jeden kociak to będzie to najlepsza opcja bo on jest tak towarzyski że aż by szkoda było gdyby miał zostać jedynakiem, no a dwa to zawsze dwa, same sobą się zajmą i tyle kłopotu nie ma, tak więc Ania namawiaj Panią na parkę...
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

wrozka

Od: Nie lip 25, 2010 15:59

Post » Wto kwi 26, 2011 8:14 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Pani poznanianka w średnim wieku. Wraz z panią mieszka rezydent kocur kastrat. Okna osiatkowane.
Pani Micha chce na drugiego rezydenta (kastrację bierze na siebie), a drugiemu kociakowi chce dać DT.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto kwi 26, 2011 14:15 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Dyktatura pisze:Pani poznanianka w średnim wieku. Wraz z panią mieszka rezydent kocur kastrat. Okna osiatkowane.
Pani Micha chce na drugiego rezydenta (kastrację bierze na siebie), a drugiemu kociakowi chce dać DT.

Jak weźmie na DT, to może się tak zauroczy, że zostawi na DS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ok:

młody na gumtree ma 344 wejść :P
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro kwi 27, 2011 9:26 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Brzózka od wczoraj w domku. :dance2: :balony: :dance: W końcu, po 2 nieudanych adopcjach, znalazła odpowiedzialnych opiekunów.

Micho po powrocie zaskoczył mnie miło. Robi sii do kuwety jak dorosły kocur a przy tym przezabawnie kopie w żwirku.
Ostatnio edytowano Śro kwi 27, 2011 10:03 przez Dyktatura, łącznie edytowano 1 raz

Dyktatura

Post » Śro kwi 27, 2011 9:41 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

A mój Boluś niestety nie najlepiej, oczka strasznie spuchnięte, a największy problem to z zakrapanie oczu... ja podrapana, Tomek podrapany, oczy nie zakropione... :evil: nie wiem co robić, pojade do weta może jakiś zastrzyk da no i zakropi mu te oczęta...

a to przypadkiem nie brzóska miała iść do adopcji?
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

wrozka

Od: Nie lip 25, 2010 15:59

Post » Śro kwi 27, 2011 10:26 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Jakoś myślałam o Połczyniance i stąd ten błąd ale już poprawiłam. :)

Zdjęcia z wczoraj:
Zarezerwowane maluszki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Połczynianka:
Obrazek

Dyktatura

Post » Śro kwi 27, 2011 13:50 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

O Boziu ! :1luvu: Jakie małe i słodkie :1luvu:

Ogromnie się cieszę, że Brzózka ma DS :D Idę obwieścić na FB :P :balony: :birthday: :balony: :dance: :torte: :dance2: i udostępnić Połczynkę ;)
Obrazek

kinia098

Post » Czw kwi 28, 2011 17:16 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Michu od wtorku bez kooopola. Próbowałam już parafiny, colon c i nawet krowiego mleka. Nic nie idzie. Martwię się.
Z dobrych wieści:
Młody ustawia Nalę i Lilka jak chce. Łapa w górę a oni zwiewają. Nala troszkę mniej, za to próbuje go wylizywać.
Kuweta już dobrze znana i po wsadzeniu do niej od razu jest siii. :)

Dyktatura

Post » Czw kwi 28, 2011 17:55 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Dyktatura pisze:Michu od wtorku bez kooopola. Próbowałam już parafiny, colon c i nawet krowiego mleka. Nic nie idzie. Martwię się.
Z dobrych wieści:
Młody ustawia Nalę i Lilka jak chce. Łapa w górę a oni zwiewają. Nala troszkę mniej, za to próbuje go wylizywać.
Kuweta już dobrze znana i po wsadzeniu do niej od razu jest siii. :)

Jak krowie mleko nie zadziałało, to jednak chyba coś nie tak 8O :(

Normalnie nie mogę się nadziwić, jaki on grzeczniusi ! :1luvu:
Aniu, czy taki tekst może być do ogłoszeń Połczynianki ?
Połczynianka- około 10 miesięcy. DO ADOPCJI !
Kotka wulkan energii :) Raczej do domu z innym kotem, bo uwielbia szaleć z innym futrem po całym domu ;)
Zgadza się z psami, nauczona jest robienia do kuwety.
Przed adopcją będzie wysterylizowana.
Odrobaczona. O szczepienie pytaj telefonicznie lub mailowo. właśnie, ona szczepiona ?
Przebywa w Koszalinie, ale w razie potrzeby pomożemy zorganizować transport w inne miejsce :)
Tel. 502 038 532 ( między 18 a 20 )
Mail: pajaczek36@wp.pl

Masz może jeszcze jakieś jej ładne zdjęcia ?

edit: ściągnę już ogłoszenia Miśka, bo po co ludzie mają dzwonić i Ci czas zajmować jak i tak na razie nic nie ma do wydania ;)
Obrazek

kinia098

Post » Czw kwi 28, 2011 19:48 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Oki. Miśka możesz ściągnąć już. :)

Co do Połczynianki to ona ma szczepienia i jest wysterylizowana już. Ma 9 miechów z moich obliczeń. Reszta może zostać. Kinia podawaj tylko mojego maila w ogłoszeniach. :)

Dyktatura

Post » Czw kwi 28, 2011 20:50 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Dyktatura pisze:Oki. Miśka możesz ściągnąć już. :)

Co do Połczynianki to ona ma szczepienia i jest wysterylizowana już. Ma 9 miechów z moich obliczeń. Reszta może zostać. Kinia podawaj tylko mojego maila w ogłoszeniach. :)

Oki :P To zmieniam treść ;)
Miałam dziś ogłaszać Rudzika, ale nie widziałam go na karmieniu.
Jutro 'głębiej' go poszukam :P
Obrazek

kinia098

Post » Pt kwi 29, 2011 8:01 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Super Kinia. :1luvu:

Jak będę u p. Haliny postaram się zrobić zdjęcia Iryskowi i Stokrotkowi, będzie można dodać ich do dziewczyn. :)
Wszystkie koteczki i kocurki mają szczepienia i są wysterylizowane/wykastrowane.

Dyktatura

Post » Pt kwi 29, 2011 13:41 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Myślę, że kocurki to już osobno by trzeba było ogłosić ;) :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Śro maja 04, 2011 16:57 Re: Mamy szczepienia, jesteśmy odrobaczone, brakuje nam domu !!!

Misiek w sobotę o 6:07 odjeżdża ze stacji Koszalin i jedzie do swojego domku. :)
Wiozę go osobiście. Ktoś chętny dorzucić się do biletu?? ;)

Za jakiś czas niespodzianka w formie zdjęć. Ciekawe czy go poznacie. Micho to już duży chłopczyk.

Dyktatura

[poprzednia][następna]