Tweety pisze:Nosia znowu u weta. Cały szew jej się rozpuścił i rozszedł, bo mała "przecieka"![]()
Przynajmniej ładnie zjadła śniadanko ...
trzeba było zawieźć ją do Dobrego Weta, bo nie ma dr Dudy a tu może się nie dać tego zeszyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Nosia znowu u weta. Cały szew jej się rozpuścił i rozszedł, bo mała "przecieka"![]()
Tweety pisze:Tweety pisze:Nosia znowu u weta. Cały szew jej się rozpuścił i rozszedł, bo mała "przecieka"![]()
trzeba było zawieźć ją do Dobrego Weta, bo nie ma dr Dudy a tu może się nie dać tego zeszyć
Etiopia pisze:Tweety pisze:Tweety pisze:Nosia znowu u weta. Cały szew jej się rozpuścił i rozszedł, bo mała "przecieka"![]()
Nosek nie wygłupiaj się jeszcze nie pora ...
Kciuki
Jak na kociarni? Dalej woda podchodzi ??
Tweety pisze:Tweety pisze:Nosia znowu u weta. Cały szew jej się rozpuścił i rozszedł, bo mała "przecieka"![]()
miszelina pisze:I zaden kot do domu nie idzie![]()
I po co leciałam ekstra w Wielki Piatek na kociarnie, zeby koty pokazać, no po co?!
Cammi pisze:miszelina pisze:I zaden kot do domu nie idzie![]()
I po co leciałam ekstra w Wielki Piatek na kociarnie, zeby koty pokazać, no po co?!
Dudzia też nie?
Annazoo pisze:Cammi pisze:miszelina pisze:I zaden kot do domu nie idzie![]()
Dudzia też nie?
Ludzie są dziwni... przecież te koty są rewelacyjne, czego oni szukają?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 65 gości