Trafiłam przypadkiem

http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... ie-psa/329
Należy pamietać o weryfikacji podpisu inaczej głos nie jest ważny.
Moze rozesłać po wątkach bo mało coś tych podpisów.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
J.D. pisze:ech,życie...przytulam Asiu
Asiu, za stare jesteśmy, za głupie. A świat ma wyższe cele, spieszy się do nich i jeszcze się musi o nas, wariatki, potykać...ASK@ pisze:J.D. pisze:ech,życie...przytulam Asiu
Zryczałam sie jak głupia nad tym biednym,pokiereszowanym ciałkiem. Mam nadzieję,ze śmierć była szybka.
Powinnam chyba saperke nosić ze sobą.
Zakonnica od Niusi wzięła kolejnego kota.Już była z pretensjami i rozkazami u Anki.Co ta ma zrobić i załatwić.
Ludzie od Kajki przypomnieli sobie o niej.Bo już ze 2 m-ce nie przychodzi pod okno i nie prosi o jedzenie.A Pani tak płacze,ze kotka może zabita przez auto.Bo z zieleni musi przechodzić przez ulicę.
Nastka wciąż walczy z nami a my z jej apetytem i zdrowiem.Małgosiu dzięki raz jeszcze za krople. Jeszcze raz przydały się ,teraz dla Nastuni.
Wiecie,nie mam już sił i ochoty.Za stara jestem i za głupia.
kropkaXL pisze:Asieńko-mimo wszystko-życzę radosnych Swiąt!
Charakterystyka : Tabletki do ssania Dentovit zawierają unikalną kompozycję naturalnych składników: alg (glon laminaria), kwasu jabłkowego, cynku i ksylitolu. Składniki te wywierają pozytywny wpływ na procesy zachodzące w jamie ustnej. Pomagają ograniczyć szkodliwe działanie bakterii oraz hamują tworzenie się i odkładanie osadu nazębnego. Wywierają również bardzo korzystny wpływ na stan dziąseł, zmniejszając krwawienia. Systematyczne stosowanie tabletek Dentovit sprzyja zapobieganiu próchnicy oraz odświeża oddech.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 13 gości