schrupałabym również od nochalka zacznę
Moderator: Estraven

Neigh pisze:Ja wiem że zadawanie takich pytań jest chore w tym miejscu.......ale nie chce ktoś niemal tak jak Pyśka ( bo ja same takie mam ) kota?
Oba trudne - ale Pyśka też taka była. Oba z problemem, oba długowlose - oba z ciekawym charakterem. Oba chłopaki......znaczy sie niepełnowartościowe, oba bardzo w typie rasy....
Neigh pisze:Ja wiem że zadawanie takich pytań jest chore w tym miejscu.......ale nie chce ktoś niemal tak jak Pyśka ( bo ja same takie mam ) kota?
Oba trudne - ale Pyśka też taka była. Oba z problemem, oba długowlose - oba z ciekawym charakterem. Oba chłopaki......znaczy sie niepełnowartościowe, oba bardzo w typie rasy....
pomponmama pisze:Neigh pisze:Ja wiem że zadawanie takich pytań jest chore w tym miejscu.......ale nie chce ktoś niemal tak jak Pyśka ( bo ja same takie mam ) kota?
Ty je rozmnaźasz?
sliver_87 pisze:yy ? zart rozumiem? z tym rozmnazaniem?
Neigh pisze: A w ogóle to w pierwszym zdaniu tu cytowanym zabrakło słowa "ładne" - powinno być niemal tak ładne jak Pyśka.
Przynajmniej taka jest Pysinka
I strasznie potrzebujące....
( wiem napewno shira3 pisze: Od pomponmamy zresztą nie są brzydsze( wiem napewno
)
shira3 pisze: Ale z tego co wiem chwilowo nie ma nic na stanie
sliver_87 pisze:Hej Ruduś i Pyśka:)
dogadujecie sie już? chociaz troszke ?:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], katkop, włóczka i 16 gości