_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
No to może jak już nie na Wielkanoc, to może chociaż na urodzinki, imieninki? rocznice? z gratulacjami? podziękowaniami? albo chociaż pozdrowieniami??
Bardzo Was proszę zajrzyjcie i jeśli możecie to porozsyłajcie gdzie sie tylko da . Sally chce żyć http://www.dogomania.pl/threads/206521- ... -klacz-miała-trafić-na-rzeź-cena-jej-życia-5000zł-oraz-leczenie-błagam?p=16747121#post16747121
Bazarek nadal aktualny!!! Karteczki chcą choć trochę pomóc Tyskim Mruczkom...
Kociara82 - zobiłam cztery rude koty - do wyboru powiedz, którego sobie życzysz
oczywiście wszystkie zostaną przycięte, a myszki dorysowane no i oczy przyklejone jeżeli sobie tego życzysz (kolor też do wyboru), również kolor kartki, na której będzie kotek naklejony możesz wybrać
moze ten z dolu z lewej choc i ten z prawej z dolu bardzo mi sie podoba oczeta najlepiej zielone a na jakim tle.... yyy... no, to bedzie problem tak, zeby ladnie kontrastowalo z rudzielcem moze ciemna zielen? nie wiem, naprawde... to juz zostawie tobie do wyboru masz doswiadczenie, wiec...