ahnija pisze:Conchita pisze:Fiu, fiu, arystokracja kocia![]()
Mania
Nie, znajda z Uodzi..jeśli o mnie chodzi..najprawdziwszy znajda..ale kohajom mnie! Na renkah noszom!
Mie tesz!!

Komandos
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ahnija pisze:Conchita pisze:Fiu, fiu, arystokracja kocia![]()
Mania
Nie, znajda z Uodzi..jeśli o mnie chodzi..najprawdziwszy znajda..ale kohajom mnie! Na renkah noszom!
Conchita pisze:Emir![]()
Emirku, pokarz no siem. Jesteś plaskaty?Ja tesz mam troche niebieskiego
Emma
ahnija pisze:Emir, ale no pomys kumpel, masz sużbe, ktura ci d..myje - sam sie nie musisz menczyć![]()
Pamir
Mary_Poole pisze:Drogie kotki - to nie Hogatka tylko maly Komandos wyzerajacy swojemu Duzemu z talerza. Nic sie nie zmienilo od tamtych czasow
dagmara-olga pisze:Mary_Poole pisze:Drogie kotki - to nie Hogatka tylko maly Komandos wyzerajacy swojemu Duzemu z talerza. Nic sie nie zmienilo od tamtych czasow
chłopaki ale wtope żeście zaliczyli!!!! Kolesia żeście na fotce mieli i zarywali jak do panny, no nie mogę, chyba bobka zgubię z uciechy, no kurde no![]()
![]()
![]()
Morf
dagmara-olga pisze:Mary_Poole pisze:Drogie kotki - to nie Hogatka tylko maly Komandos wyzerajacy swojemu Duzemu z talerza. Nic sie nie zmienilo od tamtych czasow
chłopaki ale wtope żeście zaliczyli!!!! Kolesia żeście na fotce mieli i zarywali jak do panny, no nie mogę, chyba bobka zgubię z uciechy, no kurde no![]()
![]()
![]()
Morf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości