Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:Z takich prostych to znajoma polecała pokruszone herbatniki+ rodzynki+ jakieś bakalie. Do formy, zalać słodzonym mlekiem skondensowanym i do gorącego piekarnika na jakieś pół godziny.
Elu, ja robię podobne ciasto: biszkopty, na to banany, na to karmel, znowu biszkopty, banany, karmel. Potem biszkopty i bita śmietana. Pyszne tak, że nawet teściowa mi przepis podebrała.
sunshine pisze:Z takich prostych to znajoma polecała pokruszone herbatniki+ rodzynki+ jakieś bakalie. Do formy, zalać słodzonym mlekiem skondensowanym i do gorącego piekarnika na jakieś pół godziny.
jozefina1970 pisze:sunshine pisze:Z takich prostych to znajoma polecała pokruszone herbatniki+ rodzynki+ jakieś bakalie. Do formy, zalać słodzonym mlekiem skondensowanym i do gorącego piekarnika na jakieś pół godziny.
Prościzna![]()
Super przepis - na ile stopni? Puszka mleka?
Zaraz zapisze w przepisach![]()
Pisałam już, że sałatka gyrosowo - brokułowa stała się moim popisowym daniem? Super jest i już poooszła w świat
Edit: nie sałatka tylko zapiekanka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości