Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw kwi 07, 2011 19:35 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ja też jestem i też już mam taką kulkę, a nawet dwie - jedną czarną, jedną prawie całą białą. A Twoje są przecudne wręcz :)
magdajedral

Post » Czw kwi 07, 2011 19:36 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

no wiem, warte swej ceny :ryk: :ryk: :ryk:
gerardbutler

Post » Czw kwi 07, 2011 19:38 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

magdajedral pisze:Ja też jestem i też już mam taką kulkę, a nawet dwie - jedną czarną, jedną prawie całą białą. A Twoje są przecudne wręcz :)

To masz jing i jang ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw kwi 07, 2011 19:39 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

hi hi hi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
gerardbutler

Post » Czw kwi 07, 2011 19:55 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Napisałam Ci pw w odpowiedzi na smsa ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt kwi 08, 2011 18:30 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Hop hop gdzie reszta członkiń?? :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt kwi 08, 2011 20:55 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Obecna!!!!
magdajedral

Post » Sob kwi 09, 2011 11:24 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

jeszcze dwa dni... i zabieg tak strasznie sie boje o plamke
ona jest taka slodka
ciagle mrrrrrruczyi chodzi za mna krok w krok
dzis nawet na poduszce obok mnie sie wylozyla i w nocy spac nie dala bo mmmmmruczy powiedzialam jej ze jak sie nie zamknie to ja wywabie vanischem 8)
gerardbutler

Post » Sob kwi 09, 2011 14:08 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

gerardbutler pisze:powiedzialam jej ze jak sie nie zamknie to ja wywabie vanischem 8)

:ryk: :ryk: :ryk: Dobre :). Moja gadzina tez ma w zwyczaju przychodzenie do mnie w nocy kiedy ma ochote na mizianie. I tez lubi zajmować moją poduszkę ewentualnie spać na mnie... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Sob kwi 09, 2011 17:15 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie kwi 10, 2011 16:13 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

skwareek pisze:
gerardbutler pisze:powiedzialam jej ze jak sie nie zamknie to ja wywabie vanischem 8)

:ryk: :ryk: :ryk: Dobre :). Moja gadzina tez ma w zwyczaju przychodzenie do mnie w nocy kiedy ma ochote na mizianie. I tez lubi zajmować moją poduszkę ewentualnie spać na mnie... :twisted:

Mój kocur,rano(5lub 6) wchodzi na stolik koło łóżka i trąca lampę łapką-wie ,że ja wstanę i wypuszczę go na dwór bo inaczej lampa wyląduje na mojej głowie!!Robi to delikatnie a zarazem skutecznie.

Nie jestem teraz często na forum,bo miesiąc temu przygarnęłam małą sunię .Ktoś ją wyrzucił .Miała wykłute oczko.
Jest juz po usunięciu oka niestety.Teraz była sterylizacja.Sunia jest po przejściach i wymaga dużo zainteresowania.
Nie mam doświadczenia w kontaktach psio-kocich!!Sunia jest chyba zazdrosna o kocurka bo jak ten chce wejśc mi na kolana lub łóżko to go goni i warczy.
Trochę jestem tym zestresowana.

polhof

Od: Pt lip 30, 2010 20:59

Post » Nie kwi 10, 2011 18:35 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Tez nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w relacjach kocio - psich. Jedyne mieszane towarzystwo jakie znam jest u moich rodziców i wszyscy się ze sobą zgadzaja. Może trzeba im więcej czasu... Trzymam kciuki za dogadanie sie :ok: :ok: .

Jutro operacja Plamki - tu tez masa kciuków ode mnie i Wy też trzymajcie!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie kwi 10, 2011 20:39 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I także o bazarku przypominam:

viewtopic.php?f=20&t=126366
magdajedral

Post » Pon kwi 11, 2011 14:13 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ciekawe jak tam operacja... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon kwi 11, 2011 14:55 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

gerardbutler pisze:jeszcze dwa dni... i zabieg tak strasznie sie boje o plamke
ona jest taka slodka
ciagle mrrrrrruczyi chodzi za mna krok w krok
dzis nawet na poduszce obok mnie sie wylozyla i w nocy spac nie dala bo mmmmmruczy powiedzialam jej ze jak sie nie zamknie to ja wywabie vanischem 8)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

polhof

Od: Pt lip 30, 2010 20:59

[poprzednia][następna]