KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 09, 2011 22:50 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze: Za Misią nadal tęsknię :(
Baaardzo :(

Mam zacytować jak mnie opierniczylaś kilka minut temu w moim wątku za marudzenie? :twisted:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob kwi 09, 2011 22:55 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

No to już nawet pomarudzić nie wolno? :mrgreen:
Ja nie tymczasuję Kociarstwa, nie mam doświadczenia w oddawaniu, to był pierwszy taki raz..
No i też myślę sobie, że jak Kot jest chory i poświęca mu się wyjątkowo dużo uwagi, się martwi, jeździ po nocach do weta, to się taka szczególna więź wywiązuje..

Dostałam umowę adopcyjną Dixi od Pani (pomyliło jej się chyba z adresem do wysyłki ale niech tam) - nie była zaszczepiona. Pixi pewnie też nie.. By to kurka szlag. :roll:
Mam nadzieję, że więcej nikt.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob kwi 09, 2011 23:01 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze:No to już nawet pomarudzić nie wolno? :mrgreen:
Ja nie tymczasuję Kociarstwa, nie mam doświadczenia w oddawaniu, to był pierwszy taki raz..
No i też myślę sobie, że jak Kot jest chory i poświęca mu się wyjątkowo dużo uwagi, się martwi, jeździ po nocach do weta, to się taka szczególna więź wywiązuje..

Dostałam umowę adopcyjną Dixi od Pani (pomyliło jej się chyba z adresem do wysyłki ale niech tam) - nie była zaszczepiona. Pixi pewnie też nie.. By to kurka szlag. :roll:
Mam nadzieję, że więcej nikt.

Spoko, jak Cię taki leczony kot gryzie i na Ciebie warczy, to pozbywasz się go niemal z ulgą :mrgreen:

I jak to nie były szczepione? W nowych domach w sensie?
Dixie to ta moja, nie..? Pani wydawała się naprawdę super...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob kwi 09, 2011 23:05 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Nie w nowych domach Szalony - MY nie zaszczepiłyśmy Kota..
Nie wiem jak to wyszło że tak wyszło, niefajnie mocno chociaż Pani mi z pretensjami nie zadzwoniła.
Nieważne, od teraz już wszystkie będą zrobione tip top.

Carmen201

Post » Sob kwi 09, 2011 23:07 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

8O 8O 8O 8O

Ja pierdziu, to jakiś koszmar :/
Naprawdę strasznie dobre domki nam się trafiły, że żadnych zwrotów mimo tego wszystkiego :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob kwi 09, 2011 23:10 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Weź nie mów hop..
No więc właśnie, nie dopilnowane zostało.
I jeszcze Kizia pojechała niezaszczepiona.............................. Ale to już zrobione, nowa Pani nic nie zapłaciła.

Przed następnym wyjazdem poproszę Panią Basię o sprawdzenie książeczek.

Carmen201

Post » Nie kwi 10, 2011 10:22 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Szalony Kot pisze:8O 8O 8O 8O

Ja pierdziu, to jakiś koszmar :/
Naprawdę strasznie dobre domki nam się trafiły, że żadnych zwrotów mimo tego wszystkiego :/

hehehe świeta prawda. póki co, domki jeszcze mają jeszcze kasę na wyleczenie futer 8)

u nas w poniedzialek koniec zastrzyków, ufffff.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Nie kwi 10, 2011 20:55 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Skończyłam bazar Różności II - mamy 252 zł póki co, a jak wyjdzie dokładnie to opiszę po otrzymaniu wszystkich przelewów :)
Myślę, że z kasą na chwilę obecną nie jest źle także na razie chyba wstrzymam kolejne bazarki. Mamy jeszcze na chwilę obecną ponad 100 zł z Kota Wielkanocnego, czyli chyba bankructwo firmy nam nie grozi ;)
Czy może są jakieś pilne potrzeby o których nie wiem?

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pon kwi 11, 2011 12:33 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Jako że jest mały odzew to ja bym była za zainwestowanie w ogłoszenia np żeby w piątek po południu przesunąć ogłoszenia na gumtree na 1 stronę, kosztuje to 8 zł za sztukę... Jakoś chyba słabo nam idzie ta 2 tura, może za mało się staramy? Może założę sobie w końcu to FB i tam zasieję wieści o superkotach...
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Pon kwi 11, 2011 12:41 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

KrufkaMała pisze:Jako że jest mały odzew to ja bym była za zainwestowanie w ogłoszenia np żeby w piątek po południu przesunąć ogłoszenia na gumtree na 1 stronę, kosztuje to 8 zł za sztukę... Jakoś chyba słabo nam idzie ta 2 tura, może za mało się staramy? Może założę sobie w końcu to FB i tam zasieję wieści o superkotach...

w moich skromnych doswiadczeń ,nie ma sensu dawać ogłoszenia na weekendy. Tylko od poniedziałku do czwartku najpóźniej. Potem ludzie myśla o wyjazdach. A w niedzielę odpoczywają przed pracą.
Ogłoszenia w weekend sa na tyle blisko by każdy sie dokopał. U mnie podświetlenie nie sprawdziło się nigdy. To tyle z moich doswidczeń ogłoszeniodawcy.
Czasem jest zastój i nalezy sie pogodzić.Duża ilość ogłoszeń daje większą gwarancję na "zejście" kota. Sa portale gdzie można dawać je codziennie.
Stojąc w korkach w piątek widać,że Polska rusza juz na weekendy.
Kciuki za kociaste.By szybko domy znalazły :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon kwi 11, 2011 13:14 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

odkryłam jak można dodawać ponownie ogłoszenia na gumtree bez konieczności kosztownego podbijania :twisted: Otóż trzeba to zrobić z innego IP. I można wszystkie ogłoszenia dodawać ponownie :) Dodałam dziś od nowa Hobbitkę.
Aha, jak uzyskać nowy adres IP? To proste, należy skorzystać z jednej z bramek proxy np tej http://proxy.xa5.pl/ w polu adres url wpisując http://www.gumtree.pl

Edit: tu spis innych bramek proxy: http://prx.centrump2p.com/

Magis

Post » Pon kwi 11, 2011 13:28 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

O matko zgubiłam się w połowie, Magis chyba ty się tym zajmiesz a ja w tym czasie zawojuję facebooka ;) i pododaję na portalach na których dodawać można w nieskończoność :D a może Magis odświeżaj na Poznaniu dla odmiany?
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Pon kwi 11, 2011 13:29 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

KrufkaMała pisze:O matko zgubiłam się w połowie, Magis chyba ty się tym zajmiesz a ja w tym czasie zawojuję facebooka ;) i pododaję na portalach na których dodawać można w nieskończoność :D a może Magis odświeżaj na Poznaniu dla odmiany?

to jest PROSTE JAK DRUT, ja Ci to dziś wytłumaczę przez telefon :twisted:

Magis

Post » Pon kwi 11, 2011 13:35 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Magis pisze:odkryłam jak można dodawać ponownie ogłoszenia na gumtree bez konieczności kosztownego podbijania :twisted: Otóż trzeba to zrobić z innego IP. I można wszystkie ogłoszenia dodawać ponownie :) Dodałam dziś od nowa Hobbitkę.
Aha, jak uzyskać nowy adres IP? To proste, należy skorzystać z jednej z bramek proxy np tej http://proxy.xa5.pl/ w polu adres url wpisując http://www.gumtree.pl

Edit: tu spis innych bramek proxy: http://prx.centrump2p.com/

fajnie. Jak ogłoszenie spadnie na 8 str. to spokojnie mozesz dawać drugie z innego konta.Ja o prawda mam na róznych kompach konta załozone i jak jest śieże ogłoszenie to mi i tak nie przyjmuje. Spróbuje powyższym.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

[poprzednia][następna]