Femka pisze:ok, ja wiem, że wiele osób nie ma konta, bo nie chce. Ja pisałam o sobie, że dla mnie było potężnym wysiłkiem intelektualnym naumienie się jako tako poruszać się w tym portalu. I jestem z siebie dumna

Moderator: Estraven
Femka pisze:ok, ja wiem, że wiele osób nie ma konta, bo nie chce. Ja pisałam o sobie, że dla mnie było potężnym wysiłkiem intelektualnym naumienie się jako tako poruszać się w tym portalu. I jestem z siebie dumna

meksykanka pisze:Ja też doczytałam
Niestety tego typu "instytucje" wykorzystują fakt, iż większosć z nas (mówię o sobie) jest niedouczona i chce słuchać potwierdzenia własnych przesądów i wyobrażeń...
A informacje od tego typu fundacji i wyfiokowanych pań są lzejstrawne dla przeciętnego Kowalskiego aniżeli smutna rzeczywistość...
Ponieważ ciężko jest myśleć o takim ogromie smutku - często wypiera się te informacje ze świadomości.
Sama znam osoby, które kochają swoje zwierzęta ale są przeciwne kastracji wychdzącego kocura, żeby "mu nie zrobić krzywdy" głuche na argumenty, że produkują wiele niiewinnych, niechcianych istnień...
Często wygrywają w tej zabawe medialnej ci co idą na łatwiznę... bo prawdziwa działalność nie zawsze jest medialna.
A kto ze zwykłych zjadaczy chleba bez zagłębiania się w szczegóły zrozumie zawiłość sytuacji...
A tego typu osoby przede wszystkim trenują występy medialne... Ci, którzy działają, na szczęście a równocześnie niestety, nie mają na to czasu i wypadają blado...
To moje osobiste przemyślenia, bo jestem takim właśnie zwykłym ignorantem... i od niedawna zaczynam (z naciskiem na ZACZYNAM) coś więcej rozumieć.
Ale sercem jestem po TEJ stronie.
kasiakom pisze:Dziewczyny macie preent screeny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 47 gości