Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Jakoś nie mogę się pogodzić z tym, że piękny, pchający się do domu kot ma być wypuszczony.No i ta klatka...
Catangel robi ogłoszenia i działa (skutecznie!) na FB, o czym ja akurat nie mam pojęcia.Napiszcie do niej, to w końcu sytuacja alarmowa.
ewar pisze:Jakoś nie mogę się pogodzić z tym, że piękny, pchający się do domu kot ma być wypuszczony.No i ta klatka...
Catangel robi ogłoszenia i działa (skutecznie!) na FB, o czym ja akurat nie mam pojęcia.Napiszcie do niej, to w końcu sytuacja alarmowa.
kotx2 pisze:a moze by tytuł inny dac,zeby bardziej przykuwal uwage
justyna8585 pisze:ewar pisze:Jakoś nie mogę się pogodzić z tym, że piękny, pchający się do domu kot ma być wypuszczony.No i ta klatka...
Dla niego teraz ta klatka,to jedyne dobrodziejstwo,bo bez klatki po prostu wyszełby sobie.Dałabym sobie rękę uciąć za to,że po wypuszczeniu poleci do wyjścia.ogłosz. o ds nie mają sensu,nie znam nawet płci...ktoś musiałby na próbe go wziąć do domu,zobaczyć charakter i ewentualnie potem wypuścić gdzieś.kotx2 pisze:a moze by tytuł inny dac,zeby bardziej przykuwal uwage
Chętnie zmienie...na jaki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs, puszatek, Silverblue i 77 gości