50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2011 10:28 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Podbiję wątek, bo teraz chyba więcej ludzi czyta miau niż rano...

Przewiezie ktoś kotki? Pls?

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 10:36 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

aburacze pisze:Podbiję wątek, bo teraz chyba więcej ludzi czyta miau niż rano...

Przewiezie ktoś kotki? Pls?

Adam

Właśnie w weekend zauważyłam, że mało :( szczególnie w sobotę

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 02, 2011 11:00 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

CatAngel pisze:Właśnie w weekend zauważyłam, że mało :( szczególnie w sobotę

Bo pewnie wszyscy starają się spędzić jakoś czas wolny (wyjazdy, zakupy, sprzątanie, wizyty w schroniskach itp.)...

Znalazłem jeszcze że w Kołobrzegu dziś i jutro są jakieś zawody wędkarskie, ale to chyba robi klub z Gorzowa Wielkopolskiego, więc raczej Darłowo nie po drodze...
http://www.gorzow.pzw.org.pl/wiadomosci ... tdorszquot

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 14:01 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Bulwik ostatnio się tak do mnie miział :( tak się cieszyła jak ją drapałam po główce :cry:

edit: nawet Białaska z działek zaczęła miauczeć i przylazła do mnie na mizianki 8O

Kocicę musiałam zrobić u mnie. Była już kotna... 8O Uffff !

aburacze, Lębork wzięłam dlatego, że Carmen dalej nie mogłaby raczej pojechać. W końcu jedzie z Warszawy.. A Lębork jest w miarę osiągalny i dla niej, i dla mnie. Myślałam, że my pojedziemy, ale ta godzina... :| Owszem, możemy szukać i do Gdańska, tylko czy znajdziemy ? Pooglądałam przed chwilą transportowe- nic nie ma :/ Chyba z resztą jak zawsze... :/
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob kwi 02, 2011 17:34 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Kinia właśnie spojrzałam w Twój podpis i to już prawie rok jak nie ma Wirusa.

Wirus [*]

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob kwi 02, 2011 18:42 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Dyktatura pisze:Kinia właśnie spojrzałam w Twój podpis i to już prawie rok jak nie ma Wirusa.

Wirus [*]

Noo... makabra jak to leci :cry: A Wiruska dalej pamiętam :( [*]
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 02, 2011 20:25 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Zgubiłem się... to jest jakieś mega ważne ? na kiedy dokładnie ?

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Sob kwi 02, 2011 20:31 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

ssb pisze:Zgubiłem się... to jest jakieś mega ważne ? na kiedy dokładnie ?

Chodzi o transport z Darłowa? No, chyba dosyć ważne.

W poniedziałek Carmen201 jedzie z transportem kotów i psów z Warszawy do Trójmiasta. Po południu wraca i mogłaby wziąć dwa koty od Kini, tylko ona nie ma jak ich dostarczyć. Koty musiałyby być ok. 16-17 w Trójmieście. Ewentualnie Carmen201 mogłaby podjechać do Lęborka, ale pewnie dalej nie bo na noc musi wrócić do Warszawy.

Te dwa koty miałyby z tego co wiem domy w Warszawie. Jeżeli nie uda się znaleźć transportu, to wizja domów mogłaby się oddalić na czas nieokreślony... :(

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 20:48 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Które ? ;) Z Gda do Darłowa jedzie się chyba ze 3 godziny, a narzekam wszem i wobec że od 10 dni nie mam czasu się ogolić. W teorii mógłbym wyjechać z Gda o ~ 5:30 rano w poniedziałek i odebrać towarzystwo.

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Sob kwi 02, 2011 20:52 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Które koty: Kominiarz (ma ofertę DT w Warszawie) i jeszcze jakiś kot niepełnołapny (tylko nie wiem dokładnie który, ale będzie miał DS).

Kiniaaaaa, słyszysz, będzie transpooooort :piwa:

Tak swoją drogą zorientowałem się właśnie że tytuł wątku brzmi tak, jakby Kinia szukała transportu dla 40 kotów z Darłowa do Lęborka :lol:

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 21:14 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Kinia,niepelnolapna to ta mala koteczka ?
Super, ze sie znalazl ds tak szybko dla bidulinki.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob kwi 02, 2011 21:31 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

łoj :mrgreen: to nie DS, tylko DT :) I Kominiarz i Malizna jadą do DT :) Tylko do dwóch innych. Malizna to właściwie jedzie do Fundacji Koci Świat. Kominiarz do Hani.

ssb pisze:Które ? ;) Z Gda do Darłowa jedzie się chyba ze 3 godziny, a narzekam wszem i wobec że od 10 dni nie mam czasu się ogolić. W teorii mógłbym wyjechać z Gda o ~ 5:30 rano w poniedziałek i odebrać towarzystwo.

Kominiarz- kot który najprawdopodobniej został wykopany z domu... Przychodził na żarełko do moich dziczków, aż w końcu został. Kiedyś był piękny, gruby, zadbany. Teraz to takie chucherko... :(
Obrazek

Malizna- kotka, której najprawdopodobniej ktoś odstrzelił łapkę...
Obrazek

aburacze- gdybym chciała wywieźć 40 to miasto by chyba szczury zjadły :lol: Moja mama się śmieje, że chyba niedługo tych kotów to będzie brakować :ryk: Oj, oby :roll:

ssb, teraz mam szereg pytań :mrgreen: :
- czy Ty przetrzymasz je do czasu, aż Carmen dojedzie i je odbierze ?
- czy masz może 2 transportery, żeby potem nie było zamieszania z odsyłaniem moich ? Carmen wiezie 2 swoje.
- ile za paliwo ?
- podaj mi Twój numer :mrgreen:
- koty tak naprawdę są do odbioru pod Darłowem, bliziutko

To jutro po Maliznę. Módlcie się :!: Bo Kominiarz to pestka.
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 02, 2011 21:45 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

kinia098 pisze:łoj :mrgreen: to nie DS, tylko DT :) I Kominiarz i Malizna jadą do DT :) Tylko do dwóch innych. Malizna to właściwie jedzie do Fundacji Koci Świat. Kominiarz do Hani.

Aha, to mi się pomyliło. Ale tak czy siak, ważne że jadą :piwa:

Dostaliśmy jeszcze jedną ofertę, ale to na moje pytanie o możliwość przenocowania kotów w Trójmieście, jakby to było konieczne:

sabina skaza pisze:ja moge te koty przenocowac nie odppłatnie w swoim hotelu w dowolnym dla was terminie. mój tel. 506-664-750

kinia098 pisze:To jutro po Maliznę. Módlcie się :!: Bo Kominiarz to pestka.

Oczywiście kciuki cały czas. Niestety wiem jakie "ciekawe" czasami jest łapanie nawet całkiem oswojonego kotka. Pewnie jak wszystkie "kociary" jesteś już dawno zaszczepiona na tężec? :kotek:

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 21:55 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Kinia do której Hani 8O do tej naszej Hani :ryk: :ryk: jak tak to ode mnie też jadą trzy do niej :ryk: 8O ale będzie miała impressske w domu :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 02, 2011 22:14 Re: 40kotów Darłowo-transport do LĘBORKA poszukiwany pilnie !

Chyba kiedyś to szczepienie było. Nie wiem tylko, czy już nie powinno być powtórzone :roll:

CatAngel pisze:Kinia do której Hani 8O do tej naszej Hani :ryk: :ryk: jak tak to ode mnie też jadą trzy do niej :ryk: 8O ale będzie miała impressske w domu :D

8O
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]