Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 13:28 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

dziewczyny widzialyscie na fejsie napisala Fundacja Elpis :ok:

Fundacja Elpis
Jakoś na dniach ma do Krakowa przyjechać do Krakowa inny kot, burasek ze schroniska. Jeśli dałoby się "podpiąć" pod transport to mogłyby przyjechać dwa ;)
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt kwi 01, 2011 13:32 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

Ojej, czyli są dwa potencjalne DT dla długowłosego ? :)

Osoba od CatAngel
oraz fundacja z Krakowa, która ma zabrać Brysia
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 01, 2011 13:37 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

suuuper :D trzymam za dlugowłoska :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt kwi 01, 2011 13:49 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

Dziewczyny dziękuję za odzew,ew.mam pytanie do DT z Warszawy czy kot musi mieć wcześniej testy i kastrację ,czy może być zabrany w takim stanie jak jest.Może ktoś zechce też syjama.Jestem w pracy po 16 tej będę kombinować co dalej ,wczoraj chciałam go zabrać do wetki tylko było tyle ludzi ,że się nie załapałam .Myślę o ew. wyjeździe do Olsztyna bo pieniądze na leczenie i karmę są.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt kwi 01, 2011 13:54 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

Dziewczyny miałam też telefon od pana z Warszawy który oferuje ds jeżeli testy wypadłyby pomyślnie i test na psy bo ma 4 psy i dom z ogrodem.Niedawno odeszła jego długowłosa koteczka. :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt kwi 01, 2011 13:54 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

Za chwilę zrobię Allegro dla syjama.
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 01, 2011 13:56 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

po_prostu_kaska pisze:Za chwilę zrobię Allegro dla syjama.

ale sie rozkrecilo:)
to czekamy na info od Meksykanki co ew. z transportmem do wawy też,
3mam kciuki, Basia i Asia jesteście the best:))

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt kwi 01, 2011 14:06 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

po_prostu_kaska pisze:Ojej, czyli są dwa potencjalne DT dla długowłosego ? :)

Osoba od CatAngel
oraz fundacja z Krakowa, która ma zabrać Brysia

Wiedziałam że Fundacja się odezwie :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 01, 2011 14:07 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

horacy 7 pisze:Dziewczyny dziękuję za odzew,ew.mam pytanie do DT z Warszawy czy kot musi mieć wcześniej testy i kastrację ,czy może być zabrany w takim stanie jak jest.Może ktoś zechce też syjama.Jestem w pracy po 16 tej będę kombinować co dalej ,wczoraj chciałam go zabrać do wetki tylko było tyle ludzi ,że się nie załapałam .Myślę o ew. wyjeździe do Olsztyna bo pieniądze na leczenie i karmę są.

Wysłałam pytanie do DT :ok:

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 14:13 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

A mam małe pytanie. Czy syjam ma testy, jest ciachnięty i te inne podstawowe badania ma :?:

Edit: Co z Whiskasią :?:

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 14:20 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

CatAngel pisze:A mam małe pytanie. Czy syjam ma testy, jest ciachnięty i te inne podstawowe badania ma :?:

Edit: Co z Whiskasią :?:

Syjam nie ma badań,myślimy żeby jego też wziąść do Olsztyna dzisiaj jak nam się uda pojechać.

Na Whiskaskę czeka dom u pani Zuzanny w okolicach Mińska,chcę ją zawieźć w czwartek na sterylkę,czekamy na decyzję w sprawie transportu do Warszawy,bo pani od Whiskaski do Warszawy może po nią przyjechać.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pt kwi 01, 2011 14:22 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

A co w tym Olsztynie to o te badania chodzi tak. Przepraszam ale nie jestem na bieżąco na wątku :oops:

A i czy Syjam jest taki łobuziacki i rządzący :D czy potulny :D

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 16:11 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

nigdzie nie ma zdjecia dlugowlosego; czy on jest rudawy??
poprosze o jakąś fote
pozdr
h

hanunia2008

Od: Wto lis 17, 2009 22:47

Post » Pt kwi 01, 2011 16:16 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

Możliwości przerzutu whiskasowego kociego partyzanta płci żeńskiej potwierdzone.
Sztab Generalny uprasza się o dalsze wskazówki. :wink:

Centrala Przerzutowa pod stolycą
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 01, 2011 16:21 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Długowłosy kocur na ulicy

hanunia2008 pisze:nigdzie nie ma zdjecia dlugowlosego; czy on jest rudawy??
poprosze o jakąś fote
pozdr
h

Rudawy :D
Obrazek
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]