Myślałam, że wybuchnę

Kotek z chorą łapką z kominów nie pokazuje się......

Poza tym... krokusy już kwitną

Ostatnio też mój kot chciał popełnić samobójstwo... Co mu w tym życiu nie pasuje to ja nie wiem... Żre, śpi, żre, żre, żre, śpi.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
milena88 pisze:taaa moja kicia też te sznureczki uwielbia to muszę je chować/zawieszać na klamkę od lufciku..niedawno tak się bawiła sznurkiem od rolety że z szafy spadła że ząbki całe to cud_Pozdrowionka
milena88 pisze:woowto może jakąś półeczkę warto by dorobić..szerszy kawałek płyty wiórowej i pokrowiec na to
moja się mieści.. czasem tylko kwiaty zdarzy jej się zahaczyć i bach na łóżko
milena88 pisze:dla kwiatków czy dla mnienie całkiem pod..1/3parapetu mam nad głową_to w któryś z pierwszych dni kotki u mnie zrzuciła mi na pobudkę hibiskusa na głowę
![]()
kinia098 pisze:Potrzebuję tego transportu do LĘBORKA !
kinia098 pisze:Ostatnio też mój kot chciał popełnić samobójstwo... Co mu w tym życiu nie pasuje to ja nie wiem... Żre, śpi, żre, żre, żre, śpi.![]()
kinia098 pisze: Potrzebuję tego transportu do LĘBORKA !
aburacze pisze:Dobry wieczór!kinia098 pisze: Potrzebuję tego transportu do LĘBORKA !
Przepraszam że może zadam głupie pytanie, ale dlaczego akurat Lębork? Myślałaś może żeby dowieźć koty do Trójmiasta w niedzielę i ktoś by je tam przenocował i w poniedziałek przekazał Carmen201?
Adam
kinia098 pisze:Tylko jak je dowieźć do Trójmiasta, skoro nawet do Lęborka nie ma ? :/ A to po drodze ... :/
Wcześniej też szukałam na Trójmiasto i nic się nie znalazło :/
Ale przypomniała mi się osoba z FB jeżdżąca po Pomorzu !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości