Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ag_konin pisze:Przeglądając wiadomości z profilem KM-LODZ:
spotkałam się wczoraj z Panią Izą Milińską. Ciężko było podjąć nam decyzję... i tak, na pewno weźmiemy Tikę, bo jest faktycznie chora. Weźmiemy też 4 inne koty, ale nie te zasiedziałe i dzikie:-(, bo nie za bardzo wierzymy, że w znaczący sposób jesteśmy w stanie poprawić ich los:-( możemy natomiast wziąć koty, które np. do Was dopiero co trafiły, żeby uchronić je przed ewentualnym zarażeniem się jakąś chorobą, albo te, które już są chore i trzeba je leczyć, sterylizować, kastrować.
bardzo proszę, żeby ktoś ze schroniska skontaktował się jeszcze raz z Izą Milińską telefonicznie, bo z Tiką nie ma co czekać dłużej, no i najlepiej dograć już tę sprawę bezpośrednio z Panią Milińską, bo to ona i tak podejmuje ostateczne decyzje. Jak już będą ustalenia, który kot jedzie, my możemy zająć się tutaj stroną organizacyjną np transportu..
A ja cały czas mam wrażenie, że wcisnęłyśmy im Tikę na chama, po czym dostałyśmy jeszcze opierdziel za to, że dałyśmy im chorego kota... Jesteśmy takie wstrętne...
Femka pisze:właśnie się zdziwiłam.
Kotko Wodna, ale z Ciebie złosliwy babsztyl![]()
![]()
![]()
![]()
że tuiKotkaWodna pisze:że moi?![]()
a skąd... jestem uosobieniem wrażliwości, krainą łagodności i oazą spokoju.
Na tafli je...nego jeziora
Femka pisze:Dziewczyny, ja kompletnie nie kojarzę osób udzielających się na FB z nickami![]()
KotkaWodna pisze:że moi?![]()
a skąd... jestem uosobieniem wrażliwości, krainą łagodności i oazą spokoju.
Na tafli je...nego jeziora
KotkaWodna pisze:Femka pisze:Dziewczyny, ja kompletnie nie kojarzę osób udzielających się na FB z nickami![]()
Kotka Wodna = Tiganza Sempervirens : )
a na imię mam Marta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Manuelowa i 115 gości