Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 20:42 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!! Czy ktoś ją pokocha??

Amika6 pisze:
zuzia96 pisze:Pierwsze zdjęcie w moim podpisie to moja nauka robienia banerków :D Nawet mi wyszło!! :lol: Tylko jeszcze gdyby ktoś mi podpowiedział, jak zrobić na tym napis :regulamin: :love:

Help :!: :!:

najlepiej w Paint :D każdy go ma

Amiko, mów do mnie po polsku :ryk: czyli łopatologicznie :!: Co to znaczy w Paint? nie wiem, czy go mam, bo nie wiem, co to jest :oops: Poproszę o przepis: co, gdzie i jak mam wpisać :wink: chcę wpisać jakiś tekst, tak jak jest np.u Matyldy obok :D (może być na pw, żeby nie wyszło, że jestem całkowitym zerem w tym temacie)
Ostatnio edytowano Nie kwi 03, 2011 18:36 przez zuzia96, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob kwi 02, 2011 9:39 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!! Czy ktoś ją pokocha??

cześć, to taki program komputerowy: Power Paint.. zobacz, zuziu, w programach, czy masz...

a w ogóle, to uściski dla Was.. :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob kwi 02, 2011 18:54 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!! Czy ktoś ją pokocha??

:kotek:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie kwi 03, 2011 20:49 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Czy ktoś ją pokocha??

Balbinka dzisiaj pojechała do swojego domku :kotek: zamieszkała w Krośnie, domek bardzo fajny i mam nadzieję, że będzie w nim szczęśliwa :1luvu:

Jasdor, dziękuję za wizytę przedadopcyjną i naprowadzenie mnie na Wasz krośnieński portal :love: i za wszystko :love:

Aniu, anno_s dziękuję za pelnienie bardzo ważnej funkcji pilota w drodze Balbisi do nowego domku :love:

Moje koty dzisiaj cały dzień szukają Balbisi, zaglądają w każdy kącik, szczególnie Lilutek :D

A ja teraz siedzę i chlipię :cry: :cry:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie kwi 03, 2011 21:00 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Co za wieści Zuziu :P , powodzenia w nowym domu Balbinko :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie kwi 03, 2011 21:05 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Cieszę się, że domek sie spodobał i mam nadzieję, że Balbinka będzie w nim szczęśliwa, bo swój udział w nim mam 8) Ta kicia od początku złamała moje serce i jej maluszki :1luvu: Jakby co, pojade do Pani na każde wasze życzenie, żeby zobaczyć, jak jest, zrobić jakieś zdjęcie :ok: popytać, poradzić.
Nie płakaj zuzia za Balbinką, jak chcesz możemy Ci ją zastąpić innym. Mamy pod dostatkiem :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie kwi 03, 2011 21:10 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

A ja wiedziałam, że Balbinka na pewno znajdzie swój Domek i swoich Dużych ;) Grunt to działać i nie poddawać się. :ok: za Balbiśkę :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie kwi 03, 2011 21:27 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Jakie dzisiaj dobre wiadomości :piwa:
Balbisiu długiego i szczęśliwego życia w Swoim Domku :ok: :D

Balbisia przeprowadziła się Rzeszowa do Krosna, a Kubusiowa z Krosna do Chełma :lol:
Koteczki, bądźcie bardzo szczęśliwe w nowych domkach :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon kwi 04, 2011 11:35 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Jak jechałyśmy to tez o tym mówiłyśmy, że ciekawe ile kotków dzisiaj jedzie do innego domku. O Balbince wiedziałam, a ile jeszcze, kto to wie ?

jasdor

Post » Pon kwi 04, 2011 11:45 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

:spin2: :spin2: :spin2: :spin2: A pisałam że w końcu trafi się TEN DOM :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 04, 2011 11:48 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

zuziu :1luvu: , gratuluję, bardzo się cieszę :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon kwi 04, 2011 20:39 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Martwię się o Balbinkę, bo wieści są takie, że nic nie je i nie była od wczoraj w kuwecie :cry:

Ona jednak chyba bardzo tęskni, za długo była u mnie, za bardzo się przyzwyczaiła, myślała że to już jest jej dom, a tymczasem ja ją gdzieś wywiozłam. Balbinka już raz straciła dom, nie wiem, w jakich okolicznościach, pewnie biedulka myślała, że ten nasz to już jej dom na zawsze. Jednak lepiej jest, jak kot nie przebywa w DT za długo, wtedy łatwiej się przyzwyczai do nowego miejsca, nowych ludzi.
Wczoraj jak wyszła z transporterka, to zadekowała się za kanapą, a kiedy tam do niej zaglądałam, to wielkie przestraszone oczy patrzyły na mnie z wyrzutem, jakby mówiła "gdzie mnie tutaj przywiozłaś? przecież tak dobrze było nam razem" :cry:

Przypuszczałam, że Balbisia będzie tęsknić, ale nie przeszło mi nawet przez głowę, że nie będzie jadła :( Ona kocha jeść.

Poradziłam Pani, żeby na noc postawiła kilka miseczek (z chrupkami, z mokrą karmą, z surowym mięskiem) i zamknęła pokój, w którym jest jest Balbisia, żeby miała mniejszą przestrzeń. Mam nadzieję, że w nocy wyjdzie i coś zje. No i skorzysta z kuwety.

Jutro ok.godz.10 będę dzwonić do Pani. Pani też się martwi, że Balbinka nie je.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon kwi 04, 2011 20:44 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Zuzia, ale przeciez wiesz, że to normalna reakcja prawie każdego kotka na zmianę, nowy domek. Co innego, jak kota przyniesiesz ze smietnika, jest taki głodny, że warczy przy podanej miseczce i je na zapas, bo myśli, że więcej nie będzie. Balbisia pojechała najedzona więc nie rzuci sie na jedzenie. To może nawet potrwać ze dwa - trzy dni. Ważne, żeby miała jak najwięcej spokoju w tym trudnym czasie i wszyscy nie chcieli na siłę zmuszać jej do zabawy, czy głaskania. Mam nadzieję, że dzieci nie męczą jej za bardzo :?
Długo była u Ciebie i długo pewnie jej zejdzie zanim sie przystosuje do nowych warunków. Tak jest z tymczasami, człowiek to tak, jakby własne dziecko oddał :roll:

jasdor

Post » Pon kwi 04, 2011 20:47 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

03.04 pojechała moja przepuklinowa Iwunia do domku. :1luvu: Moje serce i kochanie wielkie.Po 3 operacjach i wszyciu cudem zdobytej siatki. Pani rozesłała łózko w jej pokoju i spała razem z nią.Zawsze radze domkom by zamknęły kota w małym pomieszczeniu ale by w nim przebywały.Nawet siedząc i czytajac ksiażki częściowo na głos. Moze niech Balbinka ma swoją panią obok.Na spokojnie i po cichu. Smakołyki to dobra sprawa.Najlepsze te, które są niezdrowe.
Powolutku, na spokojnie kocia przywyknie. Szybciej niz myślisz. To normalne reakcje dla kotów. I nie ma tu reguły ile kot siedzi w DT. ma prawo byc zagubiony i swoim tempem przełamie lody!
Trzymam kciuki mocno za dziewczynkę.A ze tobie ciężko to nie nowina. Zryczałam sie jak fretka wracając.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 04, 2011 20:53 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

ASK@ pisze:03.04 pojechała moja przepuklinowa Iwunia do domku. :1luvu: Moje serce i kochanie wielkie.Po 3 operacjach i wszyciu cudem zdobytej siatki. Pani rozesłała łózko w jej pokoju i spała razem z nią.Zawsze radze domkom by zamknęły kota w małym pomieszczeniu ale by w nim przebywały.Nawet siedząc i czytajac ksiażki częściowo na głos. Moze niech Balbinka ma swoją panią obok.Na spokojnie i po cichu. Smakołyki to dobra sprawa.Najlepsze te, które są niezdrowe.
Powolutku, na spokojnie kocia przywyknie. Szybciej niz myślisz. To normalne reakcje dla kotów. I nie ma tu reguły ile kot siedzi w DT. ma prawo byc zagubiony i swoim tempem przełamie lody!
Trzymam kciuki mocno za dziewczynkę.A ze tobie ciężko to nie nowina. Zryczałam sie jak fretka wracając.

Ja zawsze ryczę, jak wydaję kota do nowego domu. Czuję się wtedy tak, jakbym własne dziecko oddawała do adopcji :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]