Wzory ogłoszeń zaraz jeszcze wrzucę nad linkami

edit: wrzucone

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinia098 pisze:edit: nowe fotki z domu PradyMłoda już rujkowała
![]()
kinia098 pisze: wrzuconezachęcam do pomocy w robieniu ogłoszeń ! tekst gotowy, fotki gotowe tylko kraść i wrzucać na inne portale
Marlon pisze:kinia098 pisze:edit: nowe fotki z domu PradyMłoda już rujkowała
![]()
Dokąd pojechała Prada? Czy adoptowała ją może Pani, która miała takiego samego kota?
Pytam bo polecałam, dzwoniła po moją Psotkę ale już po pół roku szukania jej domu więc nie byłam w stanie się z nią rozstać.
Agor-ia pisze:testy FIV/FeLV u mojego weta to chyba 70 zlotych.
Nie wiem ile sie czeka, to chyba zalezy od testu (bo chyba jest wiecej niz jeden rodzaj testu) no i od tego, czy ten test jest robiony "na miejscu". No i po trzech miesiacach trzeba powtorzyc.
Co do zarazania, by sie pozarazac koty musza miec bliska stycznosc tj. kopulowac, gryzc sie/drapac do krwi, nie wiem jak z przenoszeniem poprzez sline, ale chyba jakies ryzyko jest, bo moja wetka pytala sie, czy moje koty korzystaja z jednej miski.
Ktos bardziej obeznany musi sie wypowiedziec, bo ja (na szczescie i odpukac w niemalowane) nie mialam z ta choroba do czynienia.
Dyktatura pisze:Kinia wiem, że na Franciszkańskiej w zeszłym roku brali 80 zł.
Co do transportu na Warszawę to za miesiąc być może coś będzie, więc módl się żeby wypaliło.
kinia098 pisze:Marlon, zgłupiałam po Twoim poście![]()
Ja się boję o Puszystą... Raz z oczami jest wszystko ok, antybiotyk pomógł ale po pewnym czasie wszystko wraca. Może nie w tak dużym stopniu, ale spojówka? jest zaczerwieniona. W dodatku wydobywa się też jakby ropka, taka brązowa, z krwią ?No i dostała biegunki....
Sierść też brzydka. Ale podaję jej Felvital i się trochę poprawia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 10 gości