zerkniecie i podpowiecie coś, proszę
viewtopic.php?f=1&t=79783&p=7283525#p7283525
Moderator: Moderatorzy
Miodalik pisze:ale finansowy niestety tak - wyszlo nam 512 usd bez kosztow dostawy za 21 opakowan - nie mam szansy zaplacic takiej kwoty, potem zaplacic Vatu i dopiero potem rozliczac sie...
velvet pisze:dobrze jest mieszane z jedzeniem, ale się zastanawaim czy zmienic ipakitine na alusal, bo w ipakitine jest chitosan który powoduje chudnięcie a Mola chudnie bardzo ....
mokkunia pisze:Czy ja na Azodyl się załapię jeszcze?
jaguarius pisze:Wy wszyscy jesteście z Łodzi?
Miodalik pisze:W tej chwili oferuja Azodyl z terminiem waznosci do marca 2013 - bo chyba tak powinnam rozumiec date 03/13.
Wieczorkiem napisze co udalo mi sie dogadac na tym czacie, a Was prosze o koncowe deklaracje kto i ile, to zaczne liczyc i podam ile by trzeba zaplacic
mokkunia pisze:wkleiłam w naszym wątku najnowsze wyniki Patty
PcimOlki pisze:Fosfor do dupy jest. Mg nieciekawy. Erytrocytów mało - ale dlaczego ??? -> MCV.
O CREA i UREA nie ma co gadać - kiszka jest, tylko nie wiadomo, czy lepiej niż było, czy gorzej.![]()
Nie będe ci kitu wciskał...
...ale RBC, fosfor, magnez możesz poprawić, a CREA i UREA możesz się starać poprawić.
Miodalik pisze: Czy koszt transportu - jesli kupimy razem - dzielimy na ilosc opakowan czy na ilosc zamawiajacych ? Wydaje mi sie na zamawiajacych - bo kazdy z nas gdyby kupowal odzielnie to poniosl by caly koszt transportu, ktory przy takiej ilosci leku jest niezalezny od liczby opakowan. Co o tym myslicie?
PcimOlki pisze:mokkunia pisze:wkleiłam w naszym wątku najnowsze wyniki Patty
Co, czego nie wiesz, można podpowiedzieć z pojedynczego wyniku?
Na wynik należy patrzeć w korelacji z poprzednimi, z istniejącą obsługą i wprowadzonymi zmianami, z zachowaniem futrzaka i pierdyliardem szczegółów nie do ogarnięcia.
Fosfor do dupy jest. Mg nieciekawy. Erytrocytów mało - ale dlaczego ??? -> MCV.
O CREA i UREA nie ma co gadać - kiszka jest, tylko nie wiadomo, czy lepiej niż było, czy gorzej.![]()
Nie będe ci kitu wciskał...
...ale RBC, fosfor, magnez możesz poprawić, a CREA i UREA możesz się starać poprawić.
Zakocona pisze:Będzie problem z wysłaniem paczek do każdego, bo azodyl musi być w chłodzie.Pomysleliście o tym? W paczce z USA będzie kilka woreczków z zamrożonym żelem, ale dla wszystkich go nie wystarczy. To też trzeba doliczyć do kosztów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marta994 i 4 gości