Mikrokot, Gryka i Pinki

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 27, 2011 16:30 Re: gigakot, mikrokot, mechakot i spółka... kot doktora House'a

15pietro pisze:Mechatek odszedł dziś we śnie, nie męczył się. O 10 zadzwonili do mnie z kliniki. Nie zdążyłam do niego przyjechać tak jak chciałam. Pogłaskałam go potem po jeszcze ciepłym futerku i zawiozłam na sekcję u mnie na uczelni, tak jak obiecałam jego kardiologowi. Przyda się też doktorantom w ich badaniach. Mam nadzieję, że nie miałby nic przeciwko. Jak na weterynarii zaczną tłuc się naczynia w nadliczbowych ilościach to będzie wiadomo czyja to sprawka.
Chyba to do mnie jeszcze nie dociera. W mieszkaniu jest strasznie pusto.

To jedno z ostatnich zdjęć które mu zrobiłam, kilka dni wcześniej gdy czytałam książkę tak się do mnie tulił. Będzie mi bardzo brakowało jego różowego nochalka.
Obrazek

Kurcze same smutne wieści jak tylko weszłam na Koty, przytulam Was bardzo mocno. Smutno mi razem z Wami :(
Jeszcze ta fota powyżej, taki słodziutki i bezbronny.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon mar 28, 2011 18:25 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Zaginął mi gdzieś ten wątek :oops: jako zamknięty a tu.....takie smutne wwieści :( 15piętro....bardzo, bardzo współczuję :(
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro mar 30, 2011 21:41 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Miło, że pamiętacie i zaglądacie. Wyniki sekcji mają być za 2 tygodnie, ale w sumie nie wiem czy ta wiedza coś mi da a wręcz boję się że wykaże jakie zaniedbanie, niedopatrzenie czy coś z mojej strony.

U nas czas leniwie płynie bo siedzę na zwolnieniu i zapuszczam kręgosłup. Zrobiłam trochę zdjęć włochatemu gdy miałam dobre światło.
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Elvis z Ineczką
Obrazek
akcja odkurzacz :twisted:
Obrazek
włochaciątko
Obrazek Obrazek
Z Elviska zrobił się straszny przytulak bo wreszcie ma mnie tylko dla siebie... muszę go wykąpać bo trochę jest nieświeży. Ineczka za to huśtała się dziś pierwszy raz w życiu na drzwiach od łazienki, ale tylko chwilę bo zaraz zrąbała się na podłogę z praniem które tam powiesiłam :|
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Czw mar 31, 2011 8:56 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Elvis w ogóle nie wygląda na takiego głupeczka, jakim go opisujesz :twisted: :twisted: :twisted:
wygląda na groźźźźźźźźnego wielce kota ;)

a i jeszcze Ineczki fotki poprosimy :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw mar 31, 2011 9:22 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Bardzo mi przykro z powodu Mechatka :( [i]
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw mar 31, 2011 9:33 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Więcej Ineczki, po dobroci proszę :evil: A Elvis samo zło jest PRZEPIĘKNY!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw mar 31, 2011 13:32 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

babajago wedle życzenia, ale z Ineczki jest zbyt ruchliwa modelka. Ona jest stworzona do bycia fotografowaną porządnym aparatem a nie jakąś byle małpką.
Inka: No dobra chwilę po pozuję... już mi się znudziło, gdzie laserek?
Elvis: yyy?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

15pietro

Post » Czw mar 31, 2011 13:37 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Jaaakaaaa cuuudnaaa foookaaaa :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw mar 31, 2011 13:53 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Ineczka powinna mieć na drugie Foka... albo Lemoniada bo strasznie strzela jej futerko.

A to dwa inne zdjęcia tym razem z różowym noskiem, które wykonane za życia Mechatka przy jego pełnej mrucząco-furczącej aprobacie :)
Obrazek Obrazek
Obrazek

15pietro

Post » Czw mar 31, 2011 14:26 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Nochal boski. Szkoda noska........... GuFelki tez lubią jak je tak łapie za pyszczek. Koty są dziwne :wink:

A Inka ma chyba teraz duuuużo ciemniejsze futerko niż dawniej. A może mi się wydaje? :roll:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Czw mar 31, 2011 15:49 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

A ja niezmiennie jestem fanką Elwiska :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jeeeeeeszczeeeee.........
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt kwi 01, 2011 11:09 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Inka ma nieziemski ten pyszczek, umoczony w farbkach :1luvu: i zdecydowanie ściemniało jest futerko, jak słusznie zauważyła babajaga.

no a Elvis jest niesamowity :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mechatek różowy nosek, cudo. ja całuję moim noski. a one mnei całują zimnymi i mokrymi ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt kwi 01, 2011 12:27 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Ineczka faktycznie bardzo ściemniała, za kilka lat jeszcze się okaże, że z syjamki zrobiła mi się krówka :lol: Może jakbym ją hodowała w wyższej temperaturze to byłaby bardziej kremowa? Aż ciężko uwierzyć, że 2 lata temu miała taki kolor
Obrazek .
W nosek tylko Mechaty lubił być całowany :( Inka za tym nie przepada, ale za to rano przychodzi i mnie szturcha w nos zimnym i mokrym kulfonem.
Obrazek

15pietro

Post » Czw kwi 07, 2011 17:49 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Przyznaj się mrozisz ją :wink:
Śliczna jest i taka okrąglutka, Włochaciątko :1luvu:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw kwi 07, 2011 18:02 Re: gigakot, mikrokot. Mechatek [*]

Jak się ma twój kręgosłup Zosiu?
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]