Rozumiem, że cel szczytny - prowadzenie badań naukowych, ale pora przerażająca.
Natkowi życzymy wszystkiego co najlepsze. Usłużnych Dużych, zawsze pełnej miseczki i duuuużo zdrówka.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Kasiu cóż poradzić na to I tak prawdę mówiąc, w nocy powinnam siedzieć i obserwować a nie spać Ale po pierwsze, w nocy i tak koty spią, budzą sie o 4 i łazą, to akurat wiem bez obserwacji, a poza tym, gdybym nie spała, to zachowywałyby sie inaczej, bo działoby się coś nienormalnego
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...
A teraz: Drogi Natanielu - w dniu Twoich urodzin życzę Ci szczęśliwego życia u boku Satyrków, zawsze pełnej michy, zdobycia EP i wszechobecnego zachwytu Twoją niewątpliwą urodą oraz osobistym czarem!!!
Ostatnio edytowano Sob mar 26, 2011 10:06 przez najmysia, łącznie edytowano 1 raz
Serduszko moje kochane, najdroższe, Wrzaskunie najmilszy!!! Ciągle o Tobie myślę i ciągle Cię kocham. Życzę Ci by wszystkie Twoje dni były radosne i abyś mężniał i piękniał pod czujnym okiem Marty i Krzysia!!!
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!