Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie mar 20, 2011 13:24 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

dostałam zgodę :mrgreen: i poproszę torbę e i sweterek 11 oraz info na pw co, gdzie, jak i ile :mrgreen:

a także życzę szybkiego wyjścia ze szpitala i dużo zdrowia synkowi :ok: sama przerabiałam pobyt w szpitalu, więc wiem jak to jest :?
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Nie mar 20, 2011 19:45 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

jestem już w domu, Miko lepiej ale teraz mnie czyści :( jak tylko trochę dojdę do siebie to ogarnę temat i podam wymiary. Na razie Was przepraszam za niedyspozycję...... idę pokrzyczeć do wielkiego ucha :crying:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon mar 21, 2011 18:50 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Zdrówka teraz dla Ciebie :roll: Przesyłka doszła bardzo dziękuję, butki są niesamowite :)
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Wto mar 22, 2011 9:02 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

ifokry, bardzo się cieszę:) dziękuję i pozdrawiam!
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Śro mar 23, 2011 8:39 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

ifokry pisze:Mogę poprosić o wymiary trencza czekoladowego? :) Szczególnie te "biuściaste" :)

szerokość ramion 43
szerokość w biuście 51
talia 46
rękaw 47
długość od ramienia 83

bardzo Was przepraszam za ten "brak opieki" nad tematem, już wracam do życia, pakuję, wysyłam, mierzę, odpowiadam na pytania, i co jeszcze sobie życzycie :D
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro mar 23, 2011 12:21 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

To jak wróciłaś do żywych, to ja poporoszę, żebyś sprawdziła konto, czy przelew doszedł :)
Jak tak, to wyślę adres :)

Współczuję wirusa!
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Czw mar 24, 2011 22:42 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Mogę się "pomierzyć" jutro? :) Niestety centymetr "tajemniczo" zniknął z mojego stolika... Wiem czyja to sprawka, nie mam jak tego udowodnić :D
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Post » Czw mar 24, 2011 22:58 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

torebka do mnie dotarła - jest super :ok: :ok: :ok: ślicznie dziękuję :1luvu: :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt mar 25, 2011 21:27 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Uroczyście oświadczam iż pomierzyłam się i płaszczyk może przejść pod moją opiekę :) Czy numer konta ten sam co przy butkach?

ifokry

Post » Pt mar 25, 2011 21:36 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

jessi74, bardzo sie cieszę i dziękuję:)
ifokry, ależ oczywiście, nr konta ten sam:) bardzo dziękuję

jak dam radę to wrzucę trochę wiosny jeszcze, ktoś się o spódnice upominał 8) ...... no i wyrzucę z pierwszego postu ciuchy bardziej zimowe, więc ostatnie szansa ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt mar 25, 2011 21:39 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

A czy jest szansa rezerwacji torebeczki zara i oliwkowego swterka do wypłaty, czyli do tzw. pierwszego? :) No i ile doliczyć za wysyłkę?

ifokry

Post » Pt mar 25, 2011 22:02 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

ifokry, oczywiście że jest taka możliwość, nie ma najmniejszego problemu :) przesyłka:11zł paczka ekonomiczna
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt mar 25, 2011 22:04 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Już robię przelew i poproszę o rezerwację sweterka i torebki :) Zrobię sobie prezencik na urodzinki :)

ifokry

Post » Pt mar 25, 2011 23:27 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Jaka jest cena tej grafitowej sukienko tuniki z h&m?I może wymiar tak mniej więcej na wysokości bioder.

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Sob mar 26, 2011 9:17 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Pieniążki poszły wczoraj. Możesz sprawdzić konto, być może już są u Ciebie :)

ifokry

[poprzednia][następna]