Kasiu, nie mam.To przekracza moje możliwości, słowo.Do niedawna nie umiałam wklejać linków, o zdjęciach nie wspomnę Ale powolutku, umiem już nagrywać, przegrywać na komputer, wpadnie do mnie koleżanka (informatyk) to mnie nauczy.Jak się rozkręcę, to będzie maraton filmowy
Będą , będą.Myślę,że będę miała też zdjęcia Toli i Bolusia z nowego domku.Zdjęcia wkleję jutro, dzisiaj tylko napisze kilka postów.Czarodziej kochany ma się dobrze, coraz bardziej zaprzyjaźnia się z Gucią.Dwa rude futrzaki często śpią obok siebie.
Boję się jednak,że Czaruś będzie tęsknił za Bolusiem.To małe rude baaaardzo lubi dużego kolegę.Naprawdę wciąż szuka jego towarzystwa, naśladuje go.Rozczula mnie to.
Robię mnóstwo zdjęć Czarusiowi.On lubi być fotografowany.Z resztą ten kot lubi wszystko, no odkurzacza nie bardzo i obcinania pazurków.Za to kocha wszystkich ludzi i wszystkie koty, kocha jeść, bawić się, czesać...itd.Słodki kociak. (solarium?)
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson
Wszystko dobrze, dziękuję On wydaje się być najzdrowszy z moich kotów.Pierwszy do zabawy, do miski, do mizianek.Rośnie zdrowo, łobuzuje.Już tyle razy pisałam jaki to rewelacyjny kot, nie chcę się powtarzać.Jego po prostu trzeba byłoby zobaczyć, przytulić.Słoneczko kochane.
Test będzie w maju.Nie wiem, czy domek czeka, ale na pewno zrobię mu ogłoszenia, niezależnie od wyniku testu.Gdyby (odpukać!!!) był pozytywny, szukamy domku z pieskiem , albo zaszczepionym kotem.Ostatecznie może być jedynakiem.
ewar pisze:Gdyby (odpukać!!!) był pozytywny, szukamy domku z pieskiem , albo zaszczepionym kotem.
Albo innym białaczkowcem
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson