K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 13:59 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

miszelina pisze:
Tweety pisze:Miszelino, może przyjść jeszcze jedna pani, która miała wziąć Tymianka (on zbyt strachliwy okazał się), jest po wizycie przedadopcyjnej. Potrzebny luzak, bo tam bardzo duże mieszkanie, trochę osób się po nim kręci, są już dwie kotki, zadbane tylko humorzaste.
Jak na kociarni nic nie znajdzie to chce poznać Krecika

Ja świra dostane :wink: To ile osób w końcu bedzie, bo naliczyłam juz cztery. Tyle kotów to tam nie ma 8O
pani od Hymena
pan do Grzebyka/Dyzia z dzieckiem
panstwo od Poziomki
pani od Tymianka

Plus p. Aneta z kotka.

Luzaków tez nie ma w kociarni, poza Dyziem. Ale on terrorysta do innych kotów. No chyba, zeby Dudzia nie spodobała sie pani od Hymena.

weź sobie listę z innymi kotami ;) pamiętaj, że państwo z dzieckiem mogą wziąć ode mnie Rumcajsa, bo on jest prodzieciowy.
Akima ma jakąś kotkę przytulastą.
No i powiedz im, żeby w weekendy zaglądali na stronę, bo wtedy coś się zmienia.
U Karalucha jest Rudi czekający tylko na szczepienie, może on dla tych co to pierwszy kot albo dla tych co chcieli Tymianka (mieszkają na Grottgera to do Karalucha mieliby blisko aby zobaczyć)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 22, 2011 14:07 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Liste wezme :)
A wiadomo, co z Ismina?

Czy Katia jest u Moniki od Flipa?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto mar 22, 2011 14:23 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

miszelina pisze:Liste wezme :)
A wiadomo, co z Ismina?

Czy Katia jest u Moniki od Flipa?

Ismina do wydania, raczej jako pojedynczy kot, ona jest biało-srebrna, Katia jest u innej Moniki, Lutra ma do niej telefon. Może dla tej pani od biało-czarnych? Zresztą dziel i rządź, wydaj wszystkich, będzie z głowy :wink:
Jest też u Queen_ink ten biało-ryży, małoletni jak już nic od nas. A u Toszy to wie Annazoo, bo ostatnio ustalała i potwierdzała

Tweety

Post » Wto mar 22, 2011 14:49 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Queen_ink, będzie dzwonić pani w sprawie Kretek, chce poznać panny

Tweety

Post » Wto mar 22, 2011 15:24 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Miszelino, dopisz może jeszcze do listy Portosa (pani od Hymena proponowałam, ale nie chce białego).
I Molly? (umiarkowanie prodzieciowa) :)
Portos jest w pierwszym rzucie nieśmiały, ale w miarę szybko się aklimatyzuje. Na pewno nie chowa się pod szafami. Jest mniej żywy niż Portos i więcej poleguje za dnia. Śpi w łóżku. Jest fetyszystą, o poranku lubi lizać ludzkie włosy. Mieszka teraz przy Hali Targowej.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Wto mar 22, 2011 16:47 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

_Namido_, była u mnie przed chwilą Pani z karmą po swoim kocie i będzie dzwonić w sprawie Maszy, bo mają duży taras osiatkowany i może pannie to wystarczy?

Tweety

Post » Wto mar 22, 2011 18:18 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

słuchajcie, po jakim czasie trzeba się martwić jak kot nie sika?
bo czaję się na zebranie moczu do kontrolnych badań, a zaraz już minie 12 godzin. z samego rana napoiłam Morrisa prawie 4ema strzykawami 10ml wody ;/

a on jest taki czuły na punkcie podstawiania mu czegoś pod tyłek, że jestem prawie w 100% pewna, że jak przestanę się czaić i zasłonię kuwetę zadaszeniem, to oczywiście przyjdzie i od razu się wysika.
chcę się tylko upewnić, po jakim czasie powinniśmy się zacząć martwić :roll:

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto mar 22, 2011 19:58 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Padam na nos, ale cztery koty zmieniły lokal :)
Monetka i Grzebyk pojechały już dzisiaj, Dyzio jedzie we czwartek, a także Rumcajs.
Jutro przyjedzie pani Dyziowa się pożegnać.

Klatki po Gipsy i Grzebyku odkażone, kuwety stoją odkażone w łazience, proszę jutro schować.

Jest nowa lokatorka, dziczka po sterylce, bardzo skoczna, trzeba uważać. Czarna.

A z wieści gorszych: Stalka nadal na urinary, Dudzia w klatce, bo ma rozwolnienie, dostała suchy intestinal :(
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 22, 2011 20:13 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

miszelina pisze:Padam na nos, ale cztery koty zmieniły lokal :)
Monetka i Grzebyk pojechały już dzisiaj, Dyzio jedzie we czwartek, a także Rumcajs.
Jutro przyjedzie pani Dyziowa się pożegnać.

jesteś boska! :ok:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto mar 22, 2011 20:23 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Monetka w nowym domu troszkę zagubiona i onieśmielona. W szybkim tempie zwiedziła i schowała się pod łóżko. Wyciągnięta, przytulała się i miziała mrucząc przy tym głośno. Ponownie trochę zwiedziła, tym razem nieco wolniej, podjadając po drodze trochę chrupek, ponownie weszła pod łóżko. Myślę, że będzie dobrze. Jej Duża jest zachwycona dziewczynką i bardzo przejęta :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto mar 22, 2011 20:25 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Dla wyjaśnienia: Moneta poszła do pani, która chciała Tosię, a była w kociarni w ubiegły wtorek.
Rumcajs idzie do pani od Hymena, Grzebyk poszedł do młodych ludzi z Grottgera, a Dyzio do rodziny z dzieckiem.
Ja je tylko pokazałam, kto inny odwalił całą robotę, no może poza panią od Monety. :wink:

Aha, pańswto od Poziomki może do nas wrócą, mówiłam im o Isminie.
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 22, 2011 20:38 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Super wiadomości !!! oby tak dalej :D
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Wto mar 22, 2011 20:55 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Super ......... :1luvu: :1luvu:
Fajnie że tak adopcje idą .... :ok:

Nienawidzę dzielnicy w której mieszkam znowu mnie chcieli pobić dobrze że była Psica ze mną ...... 8) pokazała zęby zawarczała i gnojkom ochota odeszła ... Wrrrrrrrr gówniarzeria z gimnazjum myślą że jak jest ich więcej niż dwóch to im wszystko wolno ..... :evil:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto mar 22, 2011 21:05 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Super, oby tak dalej, strasznie miło czytać takie wieści :1luvu: :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto mar 22, 2011 21:15 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Przepraszam, z powodu straty kompa pogubiłam się - co z Irusiem? On już w DS jest czy wciąż do ogłaszania?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

[poprzednia][następna]