Kto następny potrzebuje pomocy..?
Moderator: Estraven
Duszek686 pisze:Na Gojawiczyńskiej, przy bloku, gdzie mieszka Mrusia i jej Duża, spaceruje sobie kicia i jest najprawdopodobniej w ciąży... Podobno jest strasznie gruba...![]()
Ludzie ją dokarmiają, ale ona chyba regularnie nie przychodzi...
Nie wiem, czy coś się da z tym zrobić...
annskr pisze:Duszek686![]()
![]()
Miałaś mnie z tą panią wymienić telefoniami, jeśli kotka pękata, czas goni![]()
Właśnie ta kocia rodzinka - kocięta, które wcale nie musiały się urodzić.Szalony Kot pisze:Rany, tylu zwierzakom się udało![]()
![]()
![]()
Kto następny potrzebuje pomocy..?
Do otwarcia oczek - ok.tygodniowe kociakiSzalony Kot pisze:Do kiedy miot nazywa się ślepym..?
Jest przy bloku, w którym mieszka opiekunka kotki wyadoptowanej ze schroniska. Stały kontakt z nią ma Duszek686.Szalony Kot pisze:I czy wiadomo, gdzie kotka przebywa? Co ma do dyspozycji?

ruru pisze:Tymczasem mam pytanie o parę Paris i Hiltona- dzięki wielkie Marta![]()
i czekam na info

Duszek686 pisze:Aniu, wiem, że jesteś zła...
Strasznie mi przykro, że kotka urodziła...
Szkoda, że tak wyszło, ale ja się jakoś winna tej sytuacji nie czuję...
Wpisałam prośbę o zajęcie się sprawą na wątku " po drugiej stronie podwórka".
Wchodziłam tam przez 2 kolejne dni, ale odzewu nie było.
Przykro mi, ale nie śledzę wszystkich wątków na forum, nie codziennie zaglądam na każdy... W pracy w ogóle nie mam dostępu do netu...
Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować, najlepiej zadzwonić, wysłać sms-a czy choćby pw.
Nic takiego nie dostałam.
Jak tylko dowiedziałam się, że chcesz pomóc - podałam Ci telefon...
Z P. Małgosią też się rozmawiało na temat kotki mało konkretnie...
Bo niby przychodzi, ale właściwie nie zawsze... Kiedy - to ona nie wie... Kiedy jest karmiona - też nie bardzo wie... Potem mówiła, że kotka przestała przychodzić... itd...
Sama się tym zająć nie mogę... Ze względów czasowych i finansowych również... To dla mnie drugi koniec miasta
P. Małgosia ma dać znać, kiedy będzie wiedziała coś konkretnego - czy maluchy wychodzą i gdzie są... Oczywiście - dam znać - na wątku "podwórkowym"...
Mogę pomóc w łapance, ale sama się tego nie podejmę, bo kompletnie się na tym nie znam...
Trzymam kciuki za Paris i Hiltona![]()
![]()
Duszek686 pisze:Nie wiem, czy coś się da z tym zrobić...
ruru pisze:Pani która pyta o Paris i Hiltona mieszka w Poznaniu.

ruru pisze:Pani która pyta o Paris i Hiltona mieszka w Poznaniu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lenka185 i 73 gości