Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 21, 2011 12:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Erin pisze:
A koci pier...czyk super jest, ooo! :mrgreen:

noooo :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon mar 21, 2011 12:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

pozytywka pisze:Wszyscy już p....ca dostali od tych kotów :ryk:
no i gut - tak ma być
koty som najważniejsze, howgh :kotek:

koty? najważniejsze? 8O :strach: :strach: :strach: :spin2:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon mar 21, 2011 12:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Patmol pisze:
pozytywka pisze:Wszyscy już p....ca dostali od tych kotów :ryk:
no i gut - tak ma być
koty som najważniejsze, howgh :kotek:

koty? najważniejsze? 8O :strach: :strach: :strach: :spin2:

nom :wink: :wink:
:mrgreen:

ja to się akurat cieszę, że TŻ się tak zaangazował :)

pozytywka

Post » Pon mar 21, 2011 12:46 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

ja też się cieszę :mrgreen: Ruda tez mu się podobała 8)

Patmol

Post » Pon mar 21, 2011 12:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Pozytywko, ja mam najprawdopodobniej chory (i jak dotąd niezdiagnozowany) przerost empatii, bo tak się przejmuję, jakbym to ja się osobiście dokociła i była w centrum tych wydarzeń :lol:
Weekend miałam zawalony i w biegu, ale cały czas czytałam na bieżąco relacje z przebiegu wydarzeń.
I jestem zachwycona. Absolutnie i bezgranicznie :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon mar 21, 2011 13:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Patmol pisze:ja też się cieszę :mrgreen: Ruda tez mu się podobała 8)

spoko, spoko :D Ruda jest rezydentem - nie do porwania :)
sama wiesz :)

Pasibrzucho, czytaj i nasiąkaj atmosferą. Ja też myślałam, że będę miala jednego kota i kropka. Ale miau jest zaraźliwe i te koty się rozłażą - najpierw po głowie, potem po domach :D
I jeszcze jedna uwaga (bo podczytywałam u Ciebie, ale nie miałam czasu napisać) - mój TŻ tez na początku nie chciał kotów. Nawet jednego :mrgreen: - a co dopiero dwóch i zeby jeszcze sam pojechał 8O to się w głowie nie miesciło :)

pozytywka

Post » Pon mar 21, 2011 13:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

To ja wychodzę na nierozsądną kociarę, bo jak przyjechał Tofik z moimi rodzicami, więc to było takie kilkudniowe dokocenie, to od początku zostawały same bez barier :roll: i o dziwo jak wracaliśmy to kazde grzecznie u siebie spało, a stosunki były poprawne 8) nawet love story się pojawiło. No ale nasze koty to były wtedy jeszcze totalne dzieci, a Tofik dobry wujcio nie mógłby krzywdy zrobić, tylko opierniczał młodzież jak już przekraczała granicę :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon mar 21, 2011 15:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Loki jest zrezygnowany.
siedzi smutny i patrzy, już mu się nawet gonić jej nie chce, bo ona się go nie boi i już
pewnie chciałby sie obudzić z tego nieprzyjemnego snu

Nie daje się pogłaskać, odskakuje od ręki, nie miał ochoty na powąchanie zakupów i w ogóle na nic nie ma ochoty.
Do tego zdaje się, że jest przejedzony i to nie swoim jedzonkiem :evil:
jak skoczył za papierkiem, to upadł na bok, a brzuch mu się dziwnie ruszał. Dziwnie okrągły brzuch :?
TOTW stoi nie ruszony, a kittenowych chrupek nie ma :roll:
Wpadł w depresję i zagłusza smutek jedzeniem :twisted:

Mamy 25 st C od strony balkonu - tam się robi taka mała cieplarnia, bo od dołu kratka, a od góry zabudowane oknami - wypuściłam dzieciaki - siedzą zachwyceni, każdy na swoim legowisku i wpatrują się w sroki.
Tzn. zachwycona jest Caillou, Loki siedzi, bo uwielbia balkon, ale minę ma przywiędłą.
Dziś go złapałam na "znaczeniu" ścian - mało mu ogon nie odpadł od bezproduktywnego wytrząsania :roll:

EDIT: eee, jakiś przywiędły ten post, a to wcale nie takie smutne jest - on się przeżarł nie-swoim żarciem i skapcaniał, oprócz tego, że focha strzelił.
Na balkonie se leżo i se patrzo
Wrzuciłabym zdjęcie, ale diabli pożarli kabel od aparata :evil:

pozytywka

Post » Pon mar 21, 2011 16:34 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Każdy jedynak cierpi trochę po stracie swojego jedynactwa :wink:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon mar 21, 2011 17:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Eh, no...
jestem starszą siostrą, cos o tym wiem :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon mar 21, 2011 17:50 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

a było dzisiaj mięsko? 8)

Patmol

Post » Pon mar 21, 2011 19:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

jejku, ale ktoś wszmał kurczaczka, aż mu się sowie uszka trzęsły :D

pozytywka

Post » Pon mar 21, 2011 19:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

a Stara Szafa też trzęsła uszami jak jadła?

Patmol

Post » Pon mar 21, 2011 19:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Stara Szafa zawsze się zajada mięskiem, ale tym razem on dostał jakiegoś kupnego miamora - ostatniego ze starej dostawy, a Mała Sowa prawdziwego kurczaczka - no, to jest prawdziwe niedźwiedzie mięso - zdawała się mówić jej mina :)
Jakbym znalazła kabelek :evil: , to bym wkleiła zdjęcia jak śpi po uczcie kurczaczkowej

pozytywka

Post » Pon mar 21, 2011 19:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Miaudoberek wieczorową porą.Proszę najść ten kabelek jak najszybciej.W razie potrzeby użyć kota tropiciela :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]