PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2011 21:22 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kotx2, wszystko poszlo super, miejmy nadzieje, ze wiesci z Domkow tez beda takie. Pani obiecala przekazac relacje Carmen :D Arabelce warto sprawdzic uszka, bo idealnie czystych nie ma, ale czy to tylko troche brudu, to juz do sprawdzenia. :) Dziewczynce nie zagladalam w uszy.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Nie mar 20, 2011 21:29 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

kamien z serca :P buch :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 20, 2011 23:12 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Byłam właśnie z Misią u weta.
Z plusów sytuacji: już je :)
Misia ma stan zapalny w buzi. Potrzebne będzie zdejmowanie kamienia i być może sanacja.
Ona kurka po prostu cierpiała mocno..Dlatego taka była raz, że nieruchliwa a dwa, że fukająca na wszystko i wszystkich..Obolała bardzo.
Dziś dostała kroplówkę i antybiotyk, jutro powtórka, ten zabieg sanacji nie wiem, czy będzie w Warszawie..
Może profilaktycznie poszukaj proszę Szalony Kocie transportu do Łodzi?
W każdym razie Misia jutro nie pojedzie do Gdańska, jutro napiszę do Pani Agaty bo dziś już nie mam siły.

Biedna Misia, tak mi jej szkoda....... Ona musiała dość długo cierpieć przez te ząbki.
To taka kochana Kotka, miła, tak się tuli.. I być może wcale nie musi być jedynaczką ani nie jest z zasady niemiła dla innych Kotów..

W każdym razie dostała kroplówkę, antybiotyk, przeciwból i jedzenie.
I zjadła :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie mar 20, 2011 23:19 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

trzymałam kciuki od początku i trzymam nadal :ok: :ok:
książki sensacyjne w porównaniu z tym wątkiem to seria "poczytaj mi mamo"!!!

czy dla p.Basi nadal można uzyskać złotówkę logując się na str. zakuponika?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie mar 20, 2011 23:19 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

No tak mi się wydawało, że to może być coś w ten deseń.
A w Łodzi powinien być ze względu na Fundację? Czyli rozumiem, że ja kombinuję transport, a Ty prowadzisz z Fundacją pertraktacje, czy sfinansują zabieg w Wawie jednak?

No i dzwoń do p. Agaty jutro i powiedz jej, jak to wygląda. Może sama się podejmie leczenia, kto wie? Ale ogólnie wiadomo, że na pierwszym miejscu my :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 20, 2011 23:22 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Carmen201 pisze:Gosiu, z NASZYM Tygryskiem (bo to nie ten sam :) sprawa rozwojowa :)
Ale jesteśmy w kontakcie, ogarnęłam, nie martw się :)

Dzisiaj nic nie przesuwam, idę ogarnąć mieszkanie i ugotować TŻowi kolację oraz zająć się Misią.
I, acha, szukamy chętnego na rozmowę przedadopcyjną w Zabrzu.
Dla Madzianka :)

No naszym, naszym :D bo mi wątek zaginął to tutaj się wprosiłam z pytaniem :mrgreen:
No to ufffff :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 20, 2011 23:22 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Szalony Kot pisze:Usunąć, wyraźnie napisane przecież :ryk: :ryk: :ryk:

Fajnie, że tak to poszło zgrabnie. Trzymam kciuki, że dziewczyna zacznie jeść...
No dobra, to przesuwaj te z pierwszego postu do drugiego, nie ma to tamto :twisted:

Pudło :mrgreen: nie ten Tygrys :mrgreen:
Martyna choć do mnie na wątek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 20, 2011 23:29 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Nie pertraktuję czy w Wawie czy w Łodzi bo zasadniczo jest to kwestia ceny, ja się dostosuję po prostu. Fundacja ma w Łodzi zaprzyjaźnionych wetów, zniżki, a tutaj łącznie wszystko to cena ok. 700 - 800 zł, masakra.
Misia jak najbardziej może u mnie być do końca leczenia, z Wawy będzie nam też łatwiej znaleźć transport do Gdańska, ale kwestia kasy jest decydująca.

Pani Agato (bo czyta:), z oridermylem już wjeżdżam w uszy Miśki, może zdążę przed jej wyjazdem do Pani wyleczyć. Z ząbkami też sobie poradzimy.
A Misia jest przy tym wszystkim bardzo kochana, mimo bólu tuli się do głaskania.

Carmen201

Post » Nie mar 20, 2011 23:42 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Biedna Miśka... Szkoda, że weci z Łodzi już raz tego nie zauważyli, akurat zęby do sanacji to powinno było widać już te dwa tygodnie temu :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 20, 2011 23:47 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Wiesz co, najpierw też się wkurzyłam na wetów.
Ale tak serio, to chyba rzeczywiście weci przy 30 Kotach nie mieli czasu na wgłębianie się w stan każdego Kota.. Chociaż z 2 strony oczy, uszy, sierść, paszczęka i obmacanie Kota powinno wchodzić w podstawowy zestaw badania każdego Kota, przynajmniej przed zaszczepieniem..
Akurat wet z Łodzi był wąskozadaniowy: chip + test, bardziej wet z Kutna dał ciała........... (nie pierwszy raz..........).

Karol CHRAPIE jak prawdziwy facet.
Alma - gratuluje wyboru :roll:

Carmen201

Post » Pon mar 21, 2011 9:51 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

hie hie, ja mam zawsze rękę czy tam nos do Prawdziwych Kocurów :ryk:
I z reguły chorych albo podatnych na choroby :( tfu tfu, znów coś wykrakam.........
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon mar 21, 2011 10:22 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Jako opiekun Dziewczynki dołączyłem właśnie do użytkowników tego forum i miło będzie mi z narzeczoną opowiadać co u Dziewczynki słychać. Narazie się już szybko zadomowiła, spodobał się jej parapet w pokoju na którym uwielbia przesiadywać. Lubi też skubać moją zielistkę (resztę kwiatków musiałem ewakuować w inne miejsca mieszkania, które są dla Kici niedostępne).
Wczoraj wieczorem dostała ochotę na bliższy kontakt ze mną i polubiła też moje głaskanie i pieszczenie jej.
Miniona noc była trochę męcząca bo Dziewczynka drapała po fotelach co wydawało przenikliwy odgłos ale myślę że z czasem się jakoś ja do tego przyzwyczaje a ona też będzie jeszcze bardziej spokojna.
Ogólnie ale jest bardzo grzeczna i przyjazna... naprawdę wzorowa kotka :)

Pozdrawiam Panią Olę i Grażynę, bardzo Paniom dziękuję za to co Panie robiłyście i robicie, do następnego kontaktu.

ewcia_muniu

Od: Pon mar 21, 2011 9:31

Post » Pon mar 21, 2011 11:29 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Miniona noc była trochę męcząca bo Dziewczynka drapała po fotelach co wydawało przenikliwy odgłos ale myślę że z czasem się jakoś ja do tego przyzwyczaje a ona też będzie jeszcze bardziej spokojna
.

proponuje drapak, moj kot też drapał fotele, jak kupiliśmy drapak-problem zniknął :D
ps. na allegro są fajne i o połowę tańsze niż w sklepach, włączajac w to przesyłkę.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon mar 21, 2011 13:08 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Drapak właściwie to ona już ma ile widać go nie zauważa. Fotelów tym drapaniem nawet nie niszczy, tylko ten hałas jest dość przenikliwy i wybudza mnie ze snu.

ewcia_muniu

Od: Pon mar 21, 2011 9:31

[poprzednia][następna]