No to kondycję na wiosnę masz zapewnioną . A jak jeszcze skutkiem będzie odłowiony kotek Kociamber jest piękny dość , rozumiem, że on na tdt u Ciebie ? i że się dogadują mi wyszło ...?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
tak kondycja będzie:P a co do kocimbra 9 bo tak Go nazwłam) dziś jedzie do TDT a miałam Go tylko na noc bo tu z moim krew się leje ( narazie moja bo to mi się obrywa najwięcej:P) ale nie mogę dopuścic do stresowania zwierzaków:) więc mam tydzien na znalezienie DT albo DS.. inaczej neiw eim co z Kotem będzie...
Wiem, że tego z ranami nie udało się jeszcze złapać - nie przychodzi. Kociamber tylko do czw może zostać w TDT, chyba że coś się zmieniło. Szukany jest cały czas DT.
dziś byłam nakarmić Kociaki, rana jest jakby mniejsza... ale nadal nei chce się dać złapać... licze na to że może nabierze do mnei większego zafania i może już neidługo...
Słuchajcie... właśnie dzwoniła do mnie Asia... Jechała autem i przy drodze zobaczyła leżącego kota... Okazało się, że to ten kotek z raną Już nie żył... Bardzo mi przykro Jaki los bywa dziwny nooo. To podobno była starsza kicia... Asia ja jeszcze dzisiaj widziała